< Till bloggens startsida

Helgen

Rockkarusellen

Inte så mycket o säga. Om man inte var där så får man skylla sig själv (och att man var så full så man inte visste vart man cyklade är ingen ursäkt flickor ;)). Var absolut mer folk än jag trodde det skulle vara och när jag tittar på filmerna så kan man ju inte annat än säga att de som är igång, de är igång.
Scenen var lite för liten och medhörningen piss. Hörde verkligen inte mig själv ett jävla piss. Sen sången hörde jag knappt heller. Shit happens. 

Gullig bild hade vi iaf på candymountain

Fest in i 18

Ja sen efter så drog vi såklart och festade. Klockan var typ 23:40 när vi kom till Rille på Heimdalsgatan, som blev Herculesgatan när folk skulle ta sig dit...allmän förvirring! Var tänkt att vi skulle dra vidare till Hampus sen men vi fastnade där. När man väl blivit packad så vill man ju inte lämna den sköna jävla stämningen, + att det var aslångt o gå till hampus x) 
Sen precis efter kl 12 så började ju sms:en bomba mig och Alex var gullig och drog med mig och viftade igång en födelsedagssång. 
  • Första timmarna som 18 - status - onykter
Runt kl 01:30 så blev det Harrys där kvällen avslutades. Syrran körde hem mig och jag däckade till slut runt kl 5:30, lite nyktrare. 


18 år

Väcktes tidigt som fan då syrran o morsan o farsan kom in och sjöng för mig. Där låg jag, småbakis och med sminket från gårdagen utsmetat som en jävla hora. ^^ Sen fick jag sova vidare. Familjen + diverse gäster kom sen på kvällen och jag är numera 2500 kr rikare och fick cigarr och tröja. Av andre brorsan ska jag också få pengar men de håller han inne med för att jag inte ska köpa upp dem på cigg och alkohol på puben x) Syrran likaså :P Blir en runda till Malmö inom en snar framtid alltså! Inte fel alls!


Nu äre söndag och det suger x) Veckan kommer suga och jag borde göra skolarbete idag. Men jag pallar inte. Jag tänker sätta mig med gitarren istället! DET är hur man spenderar en helg!

Chill
/B

Our way


Star


18!

Fyfan vad kul det var! 

Lirade ju med rockkarusellen! Spelade lite fel men vafan, vem är perfekt? 
Vet inte varför men jag blev väl så uppspelt. Underbar jävla publik! Älskar när det är så. Många som kom och jag tackar alla som kollade, röjde och alla som röstade på oss! Körde "Run to the candymountain Charlie" för första gången och vi hade en fet jävla bild i bakgrunden asså! xD haha! Allt var bara mys som fan!

Nu är jag onykter och har kommit hem från puben precis! Skulle dragit dit med alex men blev med syrran sen istället precis innan vi åkte hem till ryssby! Nu får jag sova hemma iaf i en riktig säng vilket är en klar bonus! :D

Fick en tröja av syrran. Nice som fan. 

Funderar på om man ska sova snart? Nja...får se :D Kommer massa gäster på dagen så då får man ju inte vara helt för jävla borta. Det löser sig!

Sov gott allihop!


OCH idag FYLLER jag 18!! !:D Mysigt!

1....and counting

Aah det är så fruktansvärt gott o sova! Dock så var jag ju uppe så länge så jag har bara sovit 6 timmar typ men det är skönt iaf x) Det är helt enkelt meningen att jag ska sova till kl 12 varje dag!

Bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag istället för att dra dit och inte göra ett piss, för det är precis vad vi gör på engelskan, EoS:en och idrotten. Lyckades t o m övertala morsan med löftet om att inte göra det igen x) 

Jag ska idag åka in till stan inom en snar framtid o repa och sen lira skiten ur folk med rockkarusellen. Scenen är dock väldigt liten vad jag hört. Jag var o glodde in i november när de hade några band där men det var bara en liten stund och jag hann väl inte direkt få någon uppfattning om hur stor den var x) Dock har jag för mig att den var skum som fan, typ som en platå som är öppen åt två håll!? x) Aja får se.

Sen efteråt blire o festa satan förstås. Sen efter kl 12 så är jag ju officiellt 18 så då blire antagligen krogen och sen kör min älskade syster hem mig i natt! :D Skönt som fan! Imorrn blire gäster n shit ^^ 

C ya

W-day

Ser verkligen fram emot Crashdïets nya skiva! Piss att det är så länge kvar x) Tror den skulle släppas i slutet av mars eller nåt. Det finns samples på youtube så jag får väl länka senare!

Sen något annat som är kul är att folk går runt och nynnar på våra låtar lite varstans x) Har fått jävligt positiva reaktioner iaf. Igår repade vi med en liten Anton som satt mitt i rummet och såg ut som en lyckomaskot. 

Håller på att ordna upp så att det blir spelning i Hultsfred inom en snar framtid antagligen. Blir även en här i Ljungby eller i Växjö isf också...förmodligen Växjö! 

Epic win på samhällsprovet och att jag kunde dra tidigt från skolan idag! Dags o plugga. Chipsen och colan är redo.

Ready to fall

Jag har en fet jävla hög av tankar och samvete som tar upp den viktiga platsen i hjärnan! Vet inte hur jag ska ta mig förbi de närmaste veckorna...förmodligen med guran i en hand och sprit i den andra. Lösa mina egna problem har aldrig varit något jag varit duktig på.

Min svarta bibel (satanic bible) kom idag. Intressant läsning (och nej, det är INTE djävulsdyrkan). Morsan förfärad.


God natt

Siii ja

Precis som jag trodde så blev det inget kul gjort idag xD haha! Dock har jag lyckats få ner ett litet nytt riff som jag ska sitta och jobba med denna veckan. Då har jag iaf något att se fram emot (så länge det går bra, sen blir man bara irriterad haha). 

Sen funderar jag på om det är värt o gå på musikskolan längre xD känns som om jag aldrig går dit med tanke på att jag hellre repar på tisdagarna. Kommer inte kunna gå dit imorrn heller så....tja....jag får se x) 

Skola imorrn igen! Pain. Har jag gjort något för att underlätta veckan för mig själv? Nä! Jag borde gjort en del saker men...tja....ajfaaaan! ^^ Imorrn repa repa repa förhoppningsvis med mikaela som ska vara en av 2 körtjejer. Kommer bli badass som fan! 

hare gött!

/B

*fniss*

Lite kul o glo igenom sms som man skickade igår x) Brukar inte skicka så jättemycket men igår gjorde jag det av nån anledning :P massa skumma grejer till olika personer xD Får dock anta att de flesta förstod att jag var packad. 
Jag och frasse hade en stund då vi tyckte det var skitkul o ragga folk över sms. skumt ^^ 

Vissa vet inte när de ska sluta x)

Idag har vi repat och töntat oss med diverse saker. Mysigt som satan. Repningen imorrn uteblir så får ta det lite lugnt o chilla istället! Funkar också :)

Nu blire film och sen försöka skriva lite musik!

Chill

Salvation

Det här måste fan vara världens godaste jävla varma mackor!!!

Du är iaf inte finkänslig gumman!


Varit hos hampus ikväll! Jag är inte nära nykter än men skriver gör jag väldigt bra! trevligt har det varit! Vissa saker var bara skumma och man blev lite förvånad men vafan, man har väl inte hängt med till 100% i livet! 

Kom fram till att musiker är världens nerpressade samhällsgrupp! Folk anser att om man inte bidrar något till samhället eller tjänar pengar lätt på det man håller på med så är det inget värt! Ta er i röven! Musiken berör på ett personligare plan och det är ändå mer värt anser jag! 
Alla ni jobbslynor som horar ut er för månadslön kan ju gå o dö! Om man nöjer sig med livet och endast håller på med saker som är "ok" så kommer man dö jävligt olycklig och drömma mardrömmar i döden! 

Vafan vill du inte få ut något av livet? Om du känner att du är berörd så håll käften och tänk efter vad fan du håller på med egentligen! När du dör så dö lycklig istället för rik! 

Dumjävlar!

Sick f-day

Tja detta måste iaf vara sista kvällen jag är sjuk! Har smällt i mig c-vitamin och avrundar denna kvällen med ett glas saftisvodka och lite filmer!

Alex vart här idag. Han skulle först bara låna min nyckel till replokalen så han kunde sova där inatt om det skulle vara så men det slutade med att vi käkade middag, fikade (morsan) och diskuterade bandgrejer och musik ett bra tag ^^ Trevligt som fan!

Imorrn så äre tänkt att dra in o repa, kröka i replokalen och sen dra vidare till hampus och festa. Det ska bli mysigt som tusan ska ni se :)


Chill 
/B

Beautiful lie

I'm loving angels insteadÄr hemma idag med en hals som försöker separera huvudet från resten av kroppen! Jag vet inte vad jag ska göra resten av dagen men något vettigt pallar jag antagligen inte. Nu är det snart nog! Snart tar det stopp och då vet jag inte vart jag ligger. Förmodligen någonstans där ingen ser mig!


Uppenbarligen är jag inte "jag" längre. Tiderna ändras.

Leave space for Blakkïe
Tänk om alla tänkte som du!?

Klassiker! Men alla tänker inte likadant som jag så varför ens bry sig om en sån dålig kommentar. Den kommer rätt ofta dock! Typ som o säga "men OM tanter kunde springa fort". Not gonna happen. 

Visst är det roligt att se folks reaktioner i olika situationer? Se hur man kan gå från lugn till total överlevnadsinstinkt och inte längre bry sig om välmåendet hos någon annan än sig själv. Hemskt att se hur vissa människor går in i det utan större anledning, folk som blir egoistiska som fan så fort det är något som hotar deras egna bekvämlighet!


Tillät mig själv att filosofera lite på samhällskunskapen igår och kom fram till frågan: "är våld och krig en reaktion på för stor bekvämlighet?". Det jag menar är att när det blir svåra tider så går folk ihop och hjälps åt istället för att bråka som man så lätt gör annars. Värsta fiender blir riktiga jävla polare helt plötsligt liksom eftersom alla inser hur löjligt det är att bråka om småsaker. När man har det för bekvämt och lätt så har man uppenbarligen tid till o tänka på saker som krig och vilka man stör sig på etc etc. Om det var naturkatastrofer över hela världen så skulle våldet och krigen minska? Det

Finns förstås en gräns då människor skiter i varandra och som sagt endast bryr sig om sin egen överlevnad. Det kan slå över, t ex som nu i Haiti där det ligger döda kroppar överallt och folk dör som flugor hela tiden...men det är ju i extremaste laget!

Einstein sa "peace can't be kept by force, only achieved through understanding". Men då är ju frågan: krävs lidande för att uppnå förståelsen?

Jag själv nöjer mig med att låta bli att trycka på stoppknappen i bussen för att se om någon annan tänker likadant som jag och väntar på andra. Teoretiskt sett så skulle det vara möjligt att alla som ska av vid en viss punkt väntar sig att någon annan ska trycka och åker därför förbi hållplatsen, förvånade över att ingen reagerade....men så är det ju inte....för alla tänker ju inte som jag!

Ge det en chans

Precis vad jag läste i ett mail nyss.
Jag vill inte ge något någon ny chans, jag vill bara se till att allt existerande flyter på och dumpa allt som inte funkar. Varför sitta och fundera och stressa över något som man egentligen skiter fulltständigt i? 

Som vanligt stänger min hjärna ute allt vad ordning innebär när det blir för mycket så jag har absolut noll koll på vad det är jag ska och bör göra i veckan! Allting kommer sluta på ett sätt iaf! 

Fuck this! Let's party!

Oh ye

Älskade Joel har varit här med filmerna som han filmade när vi lirade i lördags. Imorrn åker de upp på youtube och här också förstås!

Klarade mig igenom skolan mirakulöst nog. Fast man vilar sig rätt bra när hela förmiddagen är musikämnen. Hemma glodde jag igenom filmen Hata Göteborg som jag såg på specialbio med klassen i typ 8:an eller nåt. Bra fortfarande :)

Nu ska jag smälla i mig nåt o käka och sen ska jag sova! 

God natt

/BlakkïeFetelir igår!

Awesome jävla fest igår, fast det blev lite för mycket vid ett tillfälle! Som tur var hade jag en dam som tog väldigt bra hand om mig...hähä

Minnet sviker väl lite dock

Spelningen var kul som fan och bilder kommer. Har fått av joel. Ska även få filmer av honom imorrn så lägger upp dem på youtube om det går. 

Någon ruta var krossad, folk hade däckat lite här och var och när jag kom hem så blev det sängen nästan direkt. Nu ska jag vaggas till sömns av tanken på att gå upp tidigt imorrn. Mardrömmar väntar!


Chill 
/Blakkïe

Party

Always condeming me!


Klockan är 04:41 och festen har precis lugnat ner sig hos frasse! På väg ut ur dimman och folk har däckat lite här och var!

Fick nyss ut frasse och kvällens brud ur garderoben och nu så sitter jag här och snackar med folk som inte har något vettigt för sig!

Spelningen vaR fet som fan och jag skriver väl nåt nytt imorrn när jag sovit lite och har fått tag i lite bilder och videos. Kul så in i helvete! Pga ikväll så har vi fått en spelning till och nån som fotade ansåg uppenbarligen att det var skitnice o plåta oss så hon frågade om vår myspace :) Synd att vi inte har mer där! Blir snart demo så då kommer den ju iaf upp.

My good reputation!

Sista natten

Just nu håller jag på o somna så jag har väl inte så mycket o säga....

När jag kom till stan i morse så hade jag redan missat en del på engelskan så sket i den och idrotten var inte heller värd o gå på, så jag drog hem till syrran där jag sov nån timme och sen käkade en andra frukost x) Sen drog jag till skolan och var med på en lektion där vi lyssnade på en massa youtubeklipp. Sen drog jag till växjö. Hade tänkt köpa en jävla massa grejer men inte ett piss hittade jag förstås! Eller jo, en till bandana och en tröja blev det, men hade tänkt köpa brallor och halsband n shit men inte fanns det nåt sånt när jag väl ville hitta! 

Sen skulle vi repa men det blev nåt skumt av allting så blev inte så jättemycket gjort. Körde utan phille.

Imorrn gäller det och vi ska röja som fan!
Om det är nån som inte hittar så får ni ringa mig så kommer vi och hämtar er eller nåt xD

Chill
/BSoon

God kväll!

Gick något så fruktansvärt bra på repningen idag! Torsdagar är helt jävliga vanligtvis men idag slapp jag både ljudteknik på morgonen och samhäll som är sista lektionen! Drog till Donken och sen lira lite tv-spel, dra till Johannes kör och sen repa. 

Peppade som fan inför lördag och imorrn skubbar vi matten och drar till växjö för lite shopping, nurses-style! Wunderbar indeed! Det är svettigt och jävligt i replokalen men fyfan vad det lät bra idag. Röjigt som fan!

Nu ska jag sova och sen dör jag antagligen gråtandes imorrn när jag ska upp till skolan

/B

god damn

Jag kan bara sitta här och blunda och skulle isf antagligen somna inom några minuter. Höll på o somna under första lektionen som var samhäll då Bernard började prata en massa djup skit om jorden och magma och när jorden tekniskt sett skulle vara död. Sov väl inte direkt som en prins i natt heller så...

Får inget betyg i Engelska A förrän i April eftersom jag missade två nationella prov x) Valde att göra de nya som kommer istället för att låta henne bedöma ett testprov som vi gjorde innan.

Slipper vara med på rockkonserten som inte var så mycket o  hurra för! Skulle körat och sjungt solo på en låt. Den låten jag skulle sjunga blev borttagen eftersom kjell inte trodde pojkarna som spelar skulle fixa den x) Så Lena verkade inte räkna med att jag skulle vara med o köra då så jag sket i det :D Bara Johannes som inte lär bli så glad haha xD 


Important shit!

Bestämt som sagt att vi lirar i ny pool på rockkarusellen så kommer lira:
  • Kulturfabriken, Ljungby - 29/1
  • Fritidsgården Brunnen, Jönköping - 19/3
Så ni får ju komma och lyssna och rösta på oss!! Speciellt folk här i Ljungby kan masa sina jävla rövar dit och rösta på oss :) Och skulle ni möjligtvis gilla nåt mer band så får man faktiskt rösta på två stycken! ;)

Vi spelar fortfarande på lördag i Växjö kl 20:55 så där är inget ändrat! Kom då också!


Nu ska jag ta det lugnt, göra ett halvseriöst försök till att memorera matteläxan och hälla i mig mängder av cola och chips!

Chill
/B

Fick en hel del bilder från Anny som hon tog när vi repade nån dag :)
Jävla måndagar

Tja, en sån dag. 

Sov inte så mycket i natt och direkt på morgonen så hade jag sånglektion. Gick väl sådär. Har inte hållit igång med uppvärmningsövningar på lovet så de gick piss fast själva sången inte gick så illa x)

Efter sånglektionen så hade jag 5 min på mig att ta mig till skolan från musikskolan (jävla schemaläggare) så var ju rätt körd. Hade ensemble dessutom så man missade ju nåt bra. Men kom dit iaf i lagom tid för att få höra inspelningen från vår betingskonsert vi hade för nån månad sen. Lät väldigt bra på alla håll och kanter måste jag säga! =) Och faktiskt så tycker jag att vår "Have a cigar" med Pink Floyd som vi lirade blev asnice x) 

Sen kör som jag o Phille blev sena till eftersom jag följde med honom till musikskolan. Väl där så hade han missat hela lektionen och vi gick därför o käkade på suriyo thai =) Mumsa! Fick även ett halvt jävla snöberg i skorna då jag besteg det och sen hoppade ner i vad jag trodde var en stadig platå x) 

Sen vare bara puckade lektioner kvar men det gick o ta sig igenom tack vare en varsin halvliter energidryck.

Rockkarusellen
Vi fick även reda på att vi blivit flyttade till pool 1 i rockkarusellen och därför har helt nya speldatum, bl a 29:e januari i ljungby. Jag o phille fick vredesnyck och började kasta runt saker i ren irritation. Dock blev jag lite gladare när jag fick reda på att vi isf får spela i Jönköping! Värt det! Hellre jkg än Nybro och lammhult x) Blir till o snacka igenom detta imorrn på repningen! Sen efteråt så äre förstås fritt fram för alla som vill att hänga med till frasse o festa satan! ^^  See you there!


/B

allmänt

Jävla robinson igår! Man ska för fan inte få vara kvar om man blir utröstad!! >=( Speciellt inte om man blivit det två gånger xD Fattar inte varför jag kollar på det fortfarande. Dock så råkade ju en av dem flasha bröstet i en scen. Var la inget speciellt så och hon såg inte direkt ut som om hon hade bråttom att ta på sig bh:n igen, men lite synd om hennes son då han är 19 x) haha. 

På lördag kl 20:55 är tiden satt för oss o spela i växjö. Kommer ju dock vara band hela dagen från 11 eller nåt så alla man kan ju dra dit tidigt som fan om man vill och ha en heldag =) Dock kan ni skita i alla band sålänge ni kommer och kollar på oss!


Nu äre dessutom redan den 10:e och jag har en fribiljett till bio som går ut 20:e xD Alltid när jag vunnit biljetter innan så har jag glömt bort o använda dem och så VIPS så var tiden ute. Snacka om att man blir irriterad! Så nu jävlar ska jag slita med mig nån o glo typ Avatar! Jag vill se den,...plus ett antal andra filmer...men de får vänta! Blir bio-mania nu! :D


Nu sitter jag och försöker vara så ohälsosam som nånsin och antar att jag inte kommer kunna sova än på ett tag. Sov till halv 3 idag. Det var rätt skönt men sen under dagen så fick jag en oförklarlig huvudvärk så har inte kunnat göra något vettigt eller produktivt av dagen!


BLAHA! 

Flyleaf - Set apart this Dream


Close your eyes little girl
You're a princess now
You own this world
Twirling in your twirly dress
You're the loveliest far above the rest
You build your castles in the skies
Stars reflecting off your eyes
And angels sing on silver clouds
And no one cries screams or shouts'

Oh set apart this dream 
Oh set apart this dream for me
Set apart this dream for me


S.O.S

It's the same ol', same ol' situation
It's the same ol', same ol' ball and chain

If it wasn't for bad luck
I'd have no luck at all

Red Hot

Tja, det är iaf vad den här kvällen inte kommer bli!

Har blivit o sitta hemma o lira gura hela dagen typ. Skrivit lite lyrik också och formaterat datorn som är full av skit till 90%. 


FAIL! Brain flushed

F U -day

Fredagskväll och planerna om o supa i replokalen gick i stöpet. Meningen med att supa med bandet är ju att hela bandet är närvarande! x)

Fick inloggningsuppgifter till rockkarusellen så att jag kunde logga in o pilla lite. Laddade bl a upp bilder och checkade upp allting med namn n shit. Vår profil hittar du HÄR
Vi börjar ju nästa lördag med o röja skiten ur växjö. Lirar nån gång på kvällen och ska sitta jury då också!
Önskar jag kunde önska de andra banden lycka till.....

knappast

Jag känner att med min tillfälligt bra ekonomi (ca 1200 spänn) så ska jag dra till växjö o shoppa loss lite. Nya brallor skare bli, halsband, bandana, armband n shit. Skinnjacka ska också inhandlas när pengarna fyllt på lite. Ska bara hitta en snygg jävel som ingen annan har helst. 

Så vad fan händer nu i helgen då? Ärligt talat så har jag inte en jävla aning. Förhoppningsvis kommer jag iväg nånstans. Däckar och dör i nåt gatuhörn. Man kan ju alltid hoppas. Roligare än o sitta hemma! 

Chill
/BRep

Ännu en repning av rent ös! 

Specialgäster idag var Anny som tog ca 200 bilder och Bobbe som ska ersätta Alex när vi lirar i växjö nästa lördag. Alex ska ju till sälen...BAD! =) Bilder kommer förmodligen snart hoppas jag.

Jag tänker inte kommentera skolan knappt....det kommer bli ett helvete förmodligen vad gäller schemat (som för den delen ska ändras rätt ordentligt då schemaläggarna rört till det som fan). Jag sov 3-4 timmar och joffe sov ingenting. Vi hade minst sagt en övertrött fnissig dag tillsammans med Jalle också. Härligt iofs :) 

This is bullshit!

/B

shit

Tro inte att jag överlever morgondagen -.-

...

eeehm ok...dahens hiss, eeehm, hihihihihihihihihihi jah vewt int riktiwgt mehn nåwt soft.

dissar alla sowm skriiivher hiss & diss.


-.- *suck*

Monkey business

Hemma från ljungby där jag repat med världens röjigaste band. Innan repningen började så var det ju dock hög tid o piska de andra lirarna i Super Smasch! 

Bestämmer låtlista till spelningen i växjö nästa helg. Har en hel del på gång men just nu får vi nog hålla oss till setet vi körde på kulturnatta. Alex är dock och står på meningslösa träbitar i sälen nästa vecka så måste ta in bobbe till spelningen. Det kommer säkert funka jättebra, sålänge vi får tag i bobbe och hinner repa med honom x) Helgen efter det gäller det igen, fast i Nybro. Men då har vi vår käre muller-lirare tillbaka. Då jävlar! För inte ska vi åka i två timmar för att åka därifrån utan att ha lämnat ett avtryck! De ska nog komma ihåg oss ;)

Jag funderar på o leta jobb....*suck*....att det ska behöva gå så långt! Vart är mitt pengaträd??

Plockade nämligen upp en random katalog här hemma och fan vad jag hade missat! Det ska bli en gura till, en halvakustisk gura och en fetare stärkartopp (förmodligen peavey windsor). Dessutom ska det byggas en förstärkarlåda här nånstans också så det blir ett helstack! Fett värre och kommer blåsa skiten ur folk! Är du inte värst så är du inte bäst!

Och snön ute är jävligt mysig! (även om en viss vinterhatande grinsch säkert skulle ha ett och annat o säga)

Skid Row - Livin' on a Chain Gang

Filmmys

Ikväll vart jag hos lovisa och kollade film med henne och lexi. =) Kollade på Paranormal Activity och den får la helt klart godkänt! Lexi gömde sig under filten under halva filmen så det är väl ett tecken på att stämningen funkade iaf! Jag sprang förstås och släckte alla lampor, det är ju så det ska upplevas. 

Jag har väl egentligen inget mer vettigt o skriva. Jag ska försöka njuta av de här sista två dagarna innan skolan börjar igen och schemat från helvetet tar över mitt liv och ger mig kvällar av depression! =/ Verkligen hemskt schema! Har dock ett psykologiarbete jag måste göra...pain.

Repa imorrn så drar la o lägger mig nu, fast klockan bara är halv 1. 

Natti
Fail-robinson

Jävla robinson! Jag kan verkligen inte sluta kolla, men det är bara för att när jag börjat kolla på en sån serie så måste jag kolla färdigt x) 

Förra säsongen tyckte jag var bra faktiskt :P Nu är det bara mesigt Det är liksom inga kul intriger eller nån skit som man kan svensson-skratta åt, lite misär på tv sådär som alla tycker är kul o titta på. 

Det är ett riktigt jävla tjat om könsrollerna! Jag kan inte fatta att de håller på som de gör. Och det är tjejerna som håller på som värst! Egentligen tror jag det är kvinnor, om jag får vara lite radikal, som oftast håller de gamla könsrollerna vid liv genom att tjata om dem ständigt. De pratar om att det är mer av ett "statement" att tjejerna röstade på en kille, bara för att det inte ska vara bara killar kvar i finalen....nedvärderar de inte sig själva då? De antyder ju att om det går som vanligt och de svagaste åker ut, så kommer det bara vara killar kvar. De tycker därför att de måste rösta ut killar....*suck*

Dessutom pratade jag nån gång om ifall tv4 räknat med att folk hoppar av....antagligen inte! Det verkar som att de planerar lite allt eftersom. Och visst, det är väl logiskt iofs. Man kan ju inte veta hur folk kommer må eller hur många som kommer hoppa av, alternativt tvingas hoppa av. Nu vare ju så att först så röstas denna Annika ut och hamnar därför i andra laget som bara är 3 stycken. Förståeligt. Men sen när hon röstas ut igen så får man reda på att hon kommer ändå inte få åka hem xD Detta är ju förstås för att programmet skulle inte gå ihop annars! För många har helt enkelt hoppat av. Men det blir ju rätt illa och orättvist när en som blivit utröstad två gånger får stanna kvar iaf xD Ett nytt lag ska uppenbarligen bildas, förutom det som bildas när det blir sammanslagning. Eller så har jag missuppfattat och hon får helt enkelt stanna kvar i sammanslagningen. 

Robinson karibien = epic fail! Det är fullt av "buggar" känns det som och skulle skickats tillbaka till skaparen för en omprogramering helt om det skulle varit möjligt!

Snart blire o sova kanske

/B

Ehe

Haha har uppenbarligen minnesluckor från nyårsafton.

Alma "friskade upp" minnet och det är helt svart.

Idag ska jag på bio är det tänkt med jonas och se Avatar äntligen. Varit sugen på o se den ett bra tag men sen har jag inte kommit iväg när den väl började gå på bio. Men nu jävlar!

New year

Så helt plötsligt var det den första januari 2010. Nyårsfirandet igår var ju rätt så galet. Så sjukt kul.

Var hemma hos syrran först och drog sen till jonas där han, joffe och en väldigt trevlig snubbe vid namn Robert hade börjat förfesta. Vi drog vidare till alma efter det. Snacka om bonus att man fick käk där xD Hon bjöd på tacos. (Y)
Efter detta så drog vi vidare till en Olivia som bodde någonstans i närheten. Minst lika trevligt där! Härligt folk överallt. Sen vare till o välja fest till 12-slaget. Jag vet inte alls vart vi tog vägen, men mötte bl a Gisela, den sjukt sköna kuratorn som jobbade ett tag på åbyskolan. Vid detta laget hade vi förlorat jonas till dimmans mest förrädiska hörn. Han fick åka hem, och med honom robert som skulle sova där. 

Jag och joffe drog vidare efter ett tag och mötte en del folk på stan. Det resulterade i att vi hamnade hemma hos någon som jag inte kommer ihåg namnet på. Men där slutade kvällen iaf. Riktigt jävla borta var jag vid det här laget och kl 4 eller nåt så drog jag till lägenheten. 

Inte så illa o vara igång från 17-04:00 :) Kommer inte ihåg allt dock.

Hoppas alla andra hade ett gött nyår också!

Chill

RSS 2.0