< Till bloggens startsida

I tystnaden frodas glömskan

Vad hände med att stå tillsammans och kämpa emot något som förmodligen ingen sympatiserar med?


Jag tänkte på det här med IPRED. Visst, det var ett tag sen nu, men det är precis det jag menar. Kom in på ämnet politik under middagen nyss och jag kom o tänka på det. Det var ju ett sånt jävla liv om att IPRED var fientligt mot integritetslagen och hur företag fick mer makt än polisen till att titta in i folks liv. 

Det kom ju en lag som gjorde det lagligt för polisen att lyssna av telefonsamtal etc (kommer inte ihåg vad den heter och nä, jag pallar inte googla). Folk var lika emot det. Men det tystnade också relativt fort.

I den vevan då IPRED kom så såg jag ett inlägg av nån snubbe som sade det att "folk lugnade ner sig och till slut så blev det tyst och folk glömde bort att klaga och fann sig i lagen. Det är precis det politikerna förväntar sig och hoppas på nu, men det måste vi se till att kämpa emot! Bli inte tysta och fortsätt att sätta er emot IPRED.". Något sånt.

Och vad hände?

Casey out

damn


Frasse @ Campino. "Vafan har du gjort på benet?"
-                          -"Nä jag glidtacklade Malin"

Frasse och Malin visar sin kärlek på väldigt påfallande sätt!


Tänkte på: hur kommer det sig att nästan alla filmer som fått svinmycket bra omdömen från tidningar, sådär så att alla tidningars omdömen står med på omslaget, nästan alltid är en ordentlig besvikelse?

Är det jag som är för "liten" ännu kanske för o förstå? :P Jag är ordentlig filmälskare och jag glor film så in i helvete, men filmkritikerna i tidningarna verkar ju inte alls ha samma smak för film som jag. Just nu tänker jag på filmen Precious. Den var väl inte helt fy o skam men den var ju inte nån höjdare heller direkt. Typ en sån film man smäller på på bakfyllan för att man ska ha nåt o glo på. 


Läste förresten nyss också att Hultsfredsfestivalen blivit inställd. Lite kul sådär för det känns ändå som en omåttligt populär festival bland de som lyssnar på sån musik. Hmm...äh, de klarar sig nog, dock med möjliga allvarliga traumatiska skador. Synd för alla som sett fram emot det.Och idag blev det ingen sol så inget solande. Fan. Jag som aldrig solar, och nu när jag tänkt att jag faktiskt kan lägga mig ute en dag så bah #¤@4¤


Casey out

Dead dude not walkin'

Found me a dead dude! Några timmar gammal, puls och till synes fridfull! SOS var upptagna med annat. Viktigare. Han klarade sig nog.


Lovar att komma hit o skriva så fort jag hittat nåt intressant o skriva om! Just nu äre bara skumma känslor och en förvirrad Casey som vaknar på morgonen. Känns som o vara bakfull....fast som normalstatus. Vi behöver någon kur för detta (Y)


Mobil har jag beställt också förresten! Sony ericsson W995. Ska t o m fixa fram en fin bild.


Svart förstås

Casey out

Midsommar

Midsommar alltså


Nevah evah! :DVilken jävla midsommar alltså x) haha! Var ont om planer och ingenting händer ju i ljungby som är vettigt. Snackade med joffe och på impuls så bestämde vi oss för o dra till halmstad. En timme senare sitter jag, joffe och phille i bil på väg mot något som vi inte är riktigt säkra på vad det kommer bli.

Kommer dit och möter upp en brud vid namn Veronica. Drar in till hennes lägenhet, möter hennes rumskamrat Sofia, absinten börjar flöda och sen är allt igång! Byggnaden som lägenheten finns i har en innergård där det var fest med alla runt omkring och andra. Sjukt härligt folk, snubben med det feta skägget, überfulla snubben som slutligen däckade ute i partytältet, sköna grannen där vi lirade wii och viftade med kontrollerna då vi inte fattade ett piss fulla som vi var. Dessutom ragget som försvann nånstans....eller jag kanske försvann...jag vet inte.

Hände iaf väldigt mycket kul o trevligt. Halva kvällen spenderade jag i handbojor då Veronica låst fast mig och försökt svälja nyckeln. Jag får ut den med hjälp av joffe och sen springer jag och får nån där nere i tältet att låsa upp. Då kommer nån annan brud och låser fast mig i en ny cp-ställning xD haha! Senare upptäckte jag ju att det gick o få upp dem iaf, men då var det mer en utmaning att klara sig utan händer. 

Jag o phille blev så fint nedbäddade i en soffa där vi sov i kanske 3 timmar och sen var vi fan vakna igen x) Då var väl klockan 8 och bussen gick inte förrän 14:33. Försökte med alla möjliga personer som kunde tänkas köra o hämta oss men jävlar vad svårt det ska vara o hitta nån som inte supit på midsommar x) Surprise surprise! Alla andra i lägenheten sov ju överallt så vi gick runt en jävla bit och utforskade halmstad. Lika bra o kolla in hur det ser ut så man hittar när man är borta i skallen nästa gång!


Bakfyllan var smått brutal och vi räknade timmarna till bussen, men vi drog tillbaka o chillade i lägenheten där joffe och de andra vaknat. Var där o chillade tills jag o phille drog till bussen. Joffe bestämde sig för o stanna en natt till. Joffe var förmodligen besatt av någon ond ande. Vilket bevisade sig dagen efter (you know what I mean dude ;))


Casey out

Midsommarnattschill


Bara för att en skäggig snubbe snodde min mobil och lämnade foton på sig själv i! Alkoholen hade uppenbarligen tagit över denne man. Här ser man också att denne snubbe behöver färga håret! Midsommar alltså....det är ändå bara en festdag som man satt namn på! Inget speciellt egentligen. Men visst ska la även jag in i dimman men får se vart, hur, och på vilket sätt ;)

Grilla!


Jonas grillar satan!


Campar inne på maxi i jakt på köttiga djur att slänga på engångsgrillen


En bock, kasse öl och nånstans, en gura
Joffe fångad i stora skeden jonas


Hemfärd @ 04:00Tisdags var awesome! Efter många om och men så blev det ingen repning och jonas kom och hämtade mig för vår halvplanerade superchillarkväll. Drog in till ljungby, hittade joffe, köpte kött och potatissallad och all go skit man måste ha när man grillar. På netto fixade vi engångsgrill och en jävla massa plastbestick :P och lite tallrikar, som senare under kvällen figurerade som sittplats för jonas xD 

Vi drog upp till grillplatsen bakom hjortsberg och snart joinade även bocken. Strax därefter så börjar partyt och jävlar vad vi håller igång! Pang boom bang! Underbar kväll!

Runt 04:00 så drar jag och jonas hemåt, efter en chansning på om körning var möjligt....uppenbarligen! :)


Dagen efter vare upp lite tidigare än jag hade velat för att käka hos syrran, men så jävla värt det! Fan vad gott! Sen att vi hade jävligt kul var ju inte heller fel ^^ 


Sen är det lite suddigt men nu sitter jag här och funderar på vad fan jag ska göra på midsommar, imorrn alltså. Tiden är verkligen inne för att ha lite koll xD


Casey out

småshop

Ullared: blev t-shirts, chips, pepsi (endast för att det var så billigt), öl och syrran köpte en X10 mini. 

Drog in tv:n till mitt rum också för att jag ska kunna chilla i sängen med lite tv-spel och film. Impuls sådär. Jävla tung tv. Tänk 42 tum i tjock-tv. Pain pain!Damien Rice övermannar mina musikaliska behov dessa dagar så här får ni en mysig live-version av I Rememberaaaaaah


dude....vad gömmer i glaset? Alien warfare


Förra inlägget var då för att vi fått reda på att uppenbarligen så färdas coffe-news jävligt snabbt! Igår: absint, absint, absint - musik musik musik


Låtidéer, pizza, massa shit och knark i stegen till himmelen

oops

Phille blev haffad av polisen!

you said it

Och några öl smälldes det och lite tv-spel lirades det! 


Sounds like someone is getting lucky tonight!

TURN IT UP


Bild från när vi lirade på stipendieutdelningen. Vi är thomas ledin! xD

När ingen är hemma så betyder det att huset skakar! Pumpa musik som fan!


Dagens planer är väl att vänta på morsan så att jag kan få busskortet och åka in o repa x) Utan joffe dock som är på utflykt till nåt ragg.

Ikväll ta några öl med nån?Casey out

Afternoon

Hahahaha! Joel tittade ner i min väska och räknade upp vad han hittade:
Axe, ett paket cigaretter, en tändare och en massa vita piller.

Var o chillade hos joel ponken idag. Tog med guran så vi satt och fipplade runt med nya låtar och gick igenom lite damien rice så att joel också kan lira, ifall vi nu ska lira tillsammans. Planen är ju att jag ska lira gura med honom när han smäller på sig rollen som Malle Karlsson och vi fick även förfrågan idag om ifall han och jag har lust o lira på marknaden här i ryssby xD haha! Fetelitet, men kunde kanske vara kul iaf. Blir väl några covers och en och annan egen låt. Bra o komma igång lite ute med akkelåtarna också.

Igår satt vi utomhus vid gamla stationen och jammade, och helt plötsligt kommer en snubbe med öl i ena handen och cider i andra och börjar snacka lite. Helskön snubbe som hade tagit in på hotellet för att hans bil gått sönder i ljungby. Efter snabb bedömning av att han inte var en snubbe om slår ner dig och rånar dig (och även om hans avsikter var sådana så var han inte i kapabelt tillstånd till något sådant x)) så hängde vi med in. Han bjöd på öl och vi satt o chillade med skön musik. Inte lika kul sen dock när vi dragit hemåt och joel ringer med storyn att han blivit påhoppad vid sin egna jävla gata x) Nån full student som varit helt jävla störd och snefyllat ordentligt. Det jag säger, 90% av eleverna på gymnasiet här är dumma i huvudet. 


Tänkte att jag skulle chilla lite ute i solen imorrn men kom på att jag ska in o repa nu....aja, får la bli så då. Helgen kommer bli ett problem!Casey out

Cheers'

Den vita färgen fick böja sig för att denna var skönare o lira på och lät bättre ^^ Still awesome though!! Var inne i växjö igår och kastade mig in för lite konverserande med helge. Han tyckte jag hälsade på så sällan numera ^^ Men nu är det ju sommar så nu har man tid o hänga i gitarrbaren hur mycket man vill. 
Mötte upp med Malin och Frasse och drog till glasskungen för o köpa en awesome milkshake! Coca-cola i en milkshake, kan det bli bättre blandat? Tveksamt!

Vi drog tillbaka till ljungby  sen iaf och repade ett tag. Går lite segt just nu. Plus att jag måste betala massa pengar för hyran. Jag som tänkte få ihop till en mobil lite snabbt :P skit samma, det man måste ordna, det måste man ordna! 

När jag kom hem hade jag äntligen fått brev från kommunen också. Ska uppenbarligen jobba på ryssbyskolans fritids och förskola xD haha! Jobbar i augusti också tyvärr så blir väl precis innan skolan börjar. Men det kunde varit MYCKET värre xD Det kan ju faktiskt bli rätt chill. 


Snart drar jag in till ljungby tror jag och chillar lite med frasse och göttar mig lite. Kanske skulle ta med guran för lite impulsjam? Casey out

ahorty

Blir nog ingen mobil alls nu :P Drar kanske o köper mig en halvakustisk gura imorrn istället. Och självklart ska den passa Casey och vara VIT! Riktigt jävla awesome ;)

Börjar bli mer och mer orolig angående vad för sommarjobb jag kan tänkas få x)

Cola n shit nu! 


Casey out

silence

En halv ungdomsbefolkning i sorg! Jag kände ju inte personen i sig, men man får ändå en försmak av det när det påverkar så många runt omkring en. Vad kan man säga utöver "beklagar", även om det inte kommer nära av djupet som så många bär sorg på just nu. 


När det är mörkt, så betyder det endast att ljuset snart kommer. Tyvärr måste detta då även gälla andra hållet, att bakom ljusets hörn så gömmer sig mörkret och alla skuggor. De flesta kommer försöka gömma sig i rädsla för vad som gömmer sig i skuggorna, men de som ropar i mörkret kommer finna varandra och hitta vägen ut. R.I.P. , för jag är övertygad om att du var en bra person!

Tadaa

Mindfuck - not knowing whom you might be in the eyes of others, but pretend to know to reassemble reality!


Skumt det där med att håret helt plötsligt försvann


Mindfuck


"raaaaaaaah, NOOOO!"


Jävlar vad det söps till i fredags x) Äre skolavslutning så ska det göras ordentligt. Vi skulle egentligen bara förfesta i lägenheten men det började regna och av någon anledning så stannade vi där hela kvällen :) Stan sög ju så. Men fyfan, sista timmen kändes det seriöst som om jag hade blåst ut hjärnan på väggen bakom mig där jag satt. Pendlade in och ut ur medvetande rätt många gånger. Men fan vad mysigt jag hade det haha ^^ Blev typ en 10-12 pers. Idag, lördag, så har jag varit på handledarutbildning så att jag snart kan övningsköra lagligt. Ska bli nice som fan. Man fick syntest på köpet och självklart hade jag syn som en jävla mördar-örn. Tänk vad läskigt det hade blivit om jag hade varit tvungen o ha glasögon när jag kör :P Svårt o tänka mig. Tröstar mig ikväll med lite film n shit. Får bli så. 

Blev inget impulsköp! Nokia är piss uppenbarligen! Glor ny mobil nu men jag har ju sån jäääävla beslutsångest >=( Alltid har jag fan det. Men när man väljer på ny mobil, ny stärkartopp (inom snar framtid då) eller egen halvakustisk gura så blir det jävligt jobbigt!

Casey out

ROLL IT

Det får nog bli så med impulsandet ja :)


Avslutning idag! Sjöng lite o så. Sorgligt som fan med treorna som drar :( Drog och åt pizza förstås med dem sen. Chillade med Schäring och Martin sen också, aldrig haft så mysigt softande innan :) Eller, det var i top 3 iaf ^^ Det kommer bli tråkigt när de inte är lika tillgängliga längre (höhö) 

Funderar på o kombinera låtmaterial med Martin för min konsert i trean. 


Ikväll blire stan o festa tills hjärnan sprutar ur näsan!


Casey out

impulsa?

Impulsköpa ny mobil? :P sugen
scheduled to break

Idag

Var i skolan och lämnade nyckeln till skåpet.
Åkte i johannas rymdbil och var med på treornas middag hos Anneli där jag och Alex höll "tal". Inte greppat det där med lämnande esteter än.
Drog tillbaka till skolan, fixade med ljudet, repade inför imorgon och konstaterade att nu jävlar låter det rätt bra.


Imorrn

Brorsan kommer hem under dagen. 
Ska till skolan och lira på stipendieutdelningen, efter den förpliktade körövningen i kyrkan på morgonen. Detta innebär jeansjacka, brillz och nån kul frilla som scenklädsel för vår låt :P Som tur var hade jag en i en garderob här som jag rotade fram och prövade. Slängdes med massa kläder n shit från Calle som skulle bli scenkläder. Jeansjackan åkte med mest på skoj, men uppenbarligen blev det användning för den också.
Sen äre utspring. Ska glo på Lexi förstås men även mina kära esteter :)


Behöver dessutom färga håret igen nästan! Växer som ogräs och utväxten är en lurig jäkel!


Casey out

sommar YEAH

Fan nu har jag ju för mycket o skriva om egentligen :P

Grillade hemma hos jonas i fredags. Chill som fan. Och efter det drog vi in till stan och chillade lite, varefter vi efter många jävla högersvängar (joffe "hade koll" och påstod att det var "höger här framme" ca 10 ggr :D) kom fram till Vickan där vi hade klassfest. Det kändes så fruktansvärt somrigt och allting var verkligen aphärligt. Så jävla kul fest. Till slut skulle många tyvärr på hawaii-discot, som uppenbarligen inte var något för mig, så då drog jag till statoil och chillade med phille. Klockan var väl 23:45 och phille jobbade till 00:00 så jag var där och käkade wienerbröd o drack pucko xD Aprak som jag var så drog phille med mig till repan först och sen vare till lägenheten, glo nån b-film på tv, dricka mer och sen dra ut på stan igen. 

Mådde apbra på lördagen, kanske mycket pga att tjejerna skulle ha i mig massa vatten under festen (så gulliga så). ^^ Fått reda på massa i efterhand från festen iaf och det är ju minst sagt underhållande x) Var väl lite mer borta än jag trodde


Nu äre måndag, och imorrn ska jag "hålla tal" för ES-treorna. Inte direkt kanske, men ska säga några ord typ ^^ Sen ska vi öva inför stipendieutdelningen. Ljudanläggningen vi får använda är kass som fan för de ordinarie högtalarna är i kyrkan till avslutningen.


CASEY OUT

partej

Väntar just nu på lite bekräftelse på att saker är ordnade och att eftermiddagen kan fortsätta som först tänkt ^^ 


Drar hem till jonas för att där tillsammans med värden, alle och joffe grilla och mysa lite. Efter det drar vi till vickan och festar röven av oss och sen får vi se vad som händer. Nån lär ju skåda oss på stan iaf (Y) 


Ses


Casey out!
Requiem for a dream

Långt där borta skymtar ljuset, men något blockerar det och jag vet inte vad. Det finns ingen hammare stark nog att slå sönder den, inga vänner eller bröder vid min sida som med sina ljudliga steg i vägdammet kan hjälpa mig öppna vägen. 

Det bankar på min dörr. Någon har kommit för att öppna den men envisas ändå med hövlighetens gester. Så nära så att jag hör det bredvid, inuti, buret på livets sång. 


Vem står vid vår sida att slåss mot vettets undflykt, utom vi själva?
Imorgon kväll är jag så borta så någon får gärna komma och leda vägen mot något annat än dit alla tvingas gå i brist på variation!


Men hem till Vickan blire iaf, och jävlar vad trevligt det ska bli!

Vinbrännboll
Även jag fick vara superestet ett tag ^^Sket i de första lektionerna idag och sov till halv 11. Skönt som fan. Sen drog jag till skolan och hade körövning, lite psykologi och sen fixade jag ljudet till ettorna, eller ja, försökte iaf. När estetettorna lirade så började det låta bra efter att jag pillat som fan med EQ:n, men sen när de andra skulle lira lite så lät det så fruktansvärt illa! Jag kan egentligen inte göra något för att de ska låta bra, eftersom det är otight, dåligt lirat och sången är väldigt falsk x) Lite nervös pga det eftersom alla kommer tro att det är jag som sabbar skiten xD Blir kort övning imorrn då Schäring får assistera mig lite. 

Efteråt när jag var på väg till bussen mötte jag några av treorna och tänkte att jag likaväl kunde glo på vinbrännbollen. Så jag drog dit och hejade på mina kära esteter. Tacklingar, fylla, polis, lättklädda damer och nip-slips! Mysigt vare. Sen drog jag till bussen och mötte där joel. När vi kom till Ryssby så drog vi en runda om affären och satte oss sen vid sjön med hans akkegura och hade trevligt jävligt länge xD Öl och cola (Y) 

Dags o sova, mår inget vidare.


Casey out!

pics or it didn't happen

Jag som hade tänkt o börja ta fler bilder så man har nåt o slänga upp här x) Blir så mycket bättre om man har nån skön bild o glo på.


Aja idag så blev det en liten trip till växjö med jonas o alle, körkortsteori efter det och sen mixa sista låten på ljudtekniken. Äntligen är vi färdiga med de jävla låtarna xD Har varit en smärre pain in my ass faktiskt med tanke på att det var så mycket som var ofärdigt x)

Blev ingen konsert för mig ikväll heller. Pallade inte. Men imorrn ska det övas med ettorna till den konserten jag pillar ljud på. Dags o inviga pillerburken med koffein alltså. Casey out _OO_

RSS 2.0