< Till bloggens startsida

Pics

*snor bilder från Nikki från hampus fest :)* (http://nikkifagermyrholm.blogg.se/index.html)







Och fotografen själv:



Partey!

Se på fan, det blev båda alternativen :)


Igår så kom alex och hämtade mig här och vi drog till systemet och sen hem till honom. Chillade lite och lekte med hans farsas Loop Station. Prylgalning som jag är så ska jag skaffa en när jag börjat jobba och tjänar lite goa pengar. Enkelt sagt så äre en grej man kan spela in ljudklipp på och sen spela med till dem.

Sen blev det hem till hampus och börja supa där. Fler och fler droppade in och det var fruktansvärt trevligt och kul x) 


Sen runt halv 10 så drog jag och alex ner och hans farsa skjutsade oss till strömsnäs där vi drog på rockpub på riksettan. 
Först lirade Lemonys. Aldrig hört innan men musiken var rätt nice. Jag var dock väldigt onykter så jag kommer inte direkt ihåg hur det lät, men kommer ihåg att det var ball skön musik.

Sen drog Screamer upp, de vi dragit för o glo på. Jag och alex var framme och röjde och jag tyckte att det var väldigt bra. Sången var lite låg bara. Nu var jag ju dock ännu mer onykter men röja kan man alltid. *trött i nacken*

Efter det så vare bara o umgås med folk och ha det astrevligt. Tony (ägare eller nåt) bjöd oss på chili con carne och massa xD Det gäller o hålla sig nära bandet så blir man inte utkastad med alla andra. Han bjöd på cola o whiskey o allting. Nu var det dock svårt o få ur mig ett vettigt ord så jag stod mest och proklamerade högt hur god hans jävla chili var x) haha. 


Massa jävligt kul grejer hände under kvällen och jag har inte haft så kul på länge! Bl a hade vi den 31-åriga groupien som var på alla bandmedlemmar och deras vänner, alex som låtsades vara gift för o slippa ragg, öl överallt, intima snubbar med jim morrison och masa galen jävla skit. 

Avundsjuka pojkvänner, brudproblem, slagsmål och en coffe som bara var vid halvt medvetande på vägen hem fanns också, men det klarar man sig igenom. Det är så en kväll ska spenderas!


Tackar hampus o alla andra snubbar o brudar (Y)





Singel

Alltid lika trevligt o få post! 

I morse damp Sweden Rock ner i brevlådan så nyss när jag vaknade så vare av med plasten och ivrigt i med singeln av Crashdïet som följde med. De har börjat skicka med singlar och sånt nu och det är nog det bästa de gjort hittills x)

Den innehåller singeln Generation Wild och även två låtar som inte släpps i skandinavien och därför inte går o få om man inte prenumererar på Sweden Rock Magazine (fast folk kommer ju ladda ner i vilket fall xP) 

Låtar;
  1. Generation Wild
  2. One of a Kind
  3. Fear Control

En påminnelse från biblan kom också, vilket var mindre mys. Men skit samma. De ska få sin jävla film snart.




Beslutsångest



Rockpub?

Estetfest?

Fuck

Fredagar

Jag skulle vilja påstå att det är jävligt kallt ute. Vart ute o dragit ner snö från altantaket. Trots mitt fina engagemang och försiktighet så blev det ändå ett hål i det tunna jävla taket >=( 

Frasse ringde i morse och kollade upp så jag inte hade för mig något speciellt nästa fredag. "...nä..." sa jag och då sa frasse "bra, då spelar vi i Värnamo på navet"! Nåt sånt gick konversationen så nästa fredag så drar vi till Värnamo o lirar där. Lirade där med Splitting Reality förr i tiden och scenen är väl typ 40 cm högre än golvet x) Skulle vara nån kväll med bara metal och rock. Sleazebandet nr1 är förstås där!

På tal om fredagar så vettefan vad jag ska göra denna fredagen. Tanken var att jag skulle dra till hampus för där är fet estetfest, vilket alltid är skitkul och röj. Men sen ringde Alex och då påmindes jag om att han fyller år på fredag och han frågade om jag skulle med till Riksettan för där är rockpub! Krogen och fetgo musik (bl a Screamer) är ju inte alls fel!

.....fan!

Här är iaf scenen. Ser ut som om den är skithög, men det är för att det står en soffa framför x) SR in action ;P


Damn

Yeeah!

Vaknade i morse (14:30) och fick reda på att det varit inbrott i replokalerna! Frasse lyckades övertala mig och alex från o dra dit medans polisen var där då det skulle förstöra för oss. Så vi drog dit på kvällen och fick reda på att de som tur var inte tagit något ur vår lokal! Snacka om o ha fetetur xD jävlar vad pengar det är där inne! 
Crimefactory som har lokal mitt emot oss hade dock blivit av med 4 gitarrer och en bas. Så jävla synd om dem x) Shit happens. Nu glor vi efter lokal att vara i så länge. Blir väl en lokal på k40 igen. Hoppas det går fort för dem o byta dörrar. 

Så vi klarade oss med en uppbruten dörr. Efter vidare spekulationer kom vi även överrens om att de nästan snott frasses metronom! ^-^ 


Nu ska jag la snart lägga mig och sova tror jag. Ska upp imorrn och dra till sjukhuset en snabbis och kolla upp ryggen. Sen blire hem o chilla igen. Lite synd är det att alla typ jobbar eller är bortresta mitt i veckan x) blir inte så mycket ut o festa. 

Stärkaren hemma betyder iaf gött ljud :> 






mer snö

När man inte vet vad man ska säga så är det lika bra att vara tyst! 


Är absolut inte emot det här med att vara uppe abnormt länge, men igår kändes det lite onödigt eftersom jag inte hade nåt speciellt o göra egentligen xD halv 6...inte dåligt...då hade jag kunnat glo hockey nästan....om nu inte hockey sugit nåt fruktansvärt!

Dessutom hörde jag att alla tåg är inställda! Surt för joel som skulle dra till stockholm idag och vara där tills torsdag :P

Shit happens! Mer snöskottning för mig helt enkelt 


Just look at me,
look at me now!
I'm a fake
I'm a fake
I'm a fake

In a heartbeat

Dude, inte en chans att jag kommer klara mig en dag på lovet utan cola! Detta jävla beroende äter mina pengar x)

Skrivit färdigt fackuppsatsen = awesome!
Lirat bort halva kvällen med guran = awesome!
Fixat till det riktigt sliskigt med chips och captain och film = awesome!
Träningsvärk i ryggen = inte så awesome! 

Känns på sätt o vis som att det kommer bli ett riktigt soft lov för en gångs skull! Brukar försvinna alldeles för fort men nu jävlar ska jag se till o njuta! Kunde varit i Skillingeryd och kört snöscooter idag men det får bli en annan dag :P

Dock kom det nyss ett mail som verkar ha fuckat upp illusionen av att fackuppsatsen är inskickad och klar. "couldn't deliver"....fuck no! Jag har skickat iaf! Det är tanken som räknas!




Tell me bout' it

Jag vet inte vad det var med mig! 

Jag flippade över en sån enkel sak som att det var fel sås till de jävla tacosen...vad spelar det för roll egentligen? Men det blev världens deal. Har antagligen o göra med att morsan nämnde det som man hör lite då och då: 

"Coffe sköter betalningarna på telefonräkningen". Det är min syrra som det står på och jag betalar till henne. Men hon säger aldrig nåt! Klart som fan jag inte kommer ihåg när det inte kommer en lapp varje månad som påminner mig! Och istället för att göra det så går hon och säger ständigt till morsan bl a, när hon tror att jag inte hör, att jag inte betalar och inte sköter det. 

Jag hamnade verkligen på sné och kastade i mig käket, stängde in mig på rummet och satte mig med gitarren. Nu har jag väl spelat i ca 3h och nu är jag lugn igen. Vad fan äre med mig? Äre så att det sätter sig undermedvetet?



För övrigt så har jag skottat snö som fan idag från garagetaket.

Fanatiska jävlar

Fan vad jag stör mig på folk ibland x) 

Som medlem i SSU så får jag deras tidning, i vilken det brukar stå vettiga saker. Tidningen är skriven av "ungdomar" så...

Men sen så är det nån som har skrivit om Avatar som så att han blev jättebesviken för att James Cameron, som i hela filmen har sån fantasi, inte har sett bortom könsrollerna......

Han klagar alltså på att det i en påhittad utomjordisk ras finns kvinnor och män. Enligt honom skulle alla varit....ja jag vettefan, men finns det de med och de utan bröst så är det fel!

VAD I HELVETE?
Det är väl klart som fan det ska finnas både kvinnor och män! Det är iaf min åsikt. Då blir de mer lika människorna. Hela skiten är ju en metafor för hur det är i världen, att människor, som är så lika ändå krigar mot varandra pga små skillnader som gör dem mindre värda. Hur i helvete tänkte då den här personen? Jo, han tänkte att det inte ska behöva finnas könsroller, men det gör det inte heller i filmen! Av jägarna i filmen ser man både män och, t ex en av HUVUDPERSONERNA som är kvinna. Ingen skillnad mellan könen där alltså! Varför ens fastna vid en sån sak? Han är besatt av tanken på könsroller och tänker uppenbarligen på det hela tiden. Helt jävla patetiskt!

Så varför klagar han? Ingen jävla aning. Det är folk som han som är fanatiska, och det stör mig något fruktansvärt. De värsta fanatikerna är de som tror att de står på den "goda" sidan.

En fanatiker är en fanatiker, vilken sida han/hon än står på!

Nu är det ju inte just för att det är denna filmen utan detta är något som jag stör mig rätt frekvent på. Det förekommer alltför ofta överallt. Shame!



-.-

Idiotin är inte långt borta numera!

Diskussioner kan gå långt, och om det är något jag hatar så är det folk som alltid ska ha rätt, vad som än krävs - lögner, skitsnack och allmän barnslighet! Skärp dig! Det är inte jag som är offret här!


No more black lies
No more dead eyes
All your fake smiles
Feeding all our fears

Dude

Igår körde vi på stenhårt med johannes konsert! Det var mysigt värre och inget kan stoppa en grupp esteter från o vråla på i källaren! 

Sölve Rydell kom dessutom fram till mig personligen efteråt och sa att han ville ha med mig i sin musikal x) Behövde inte ens köra audition eller nåt. Men jag ska inte vara med. Offra hela augusti? Nä tack.

Inga fler övningar på torsdagarna asså! Innebär mer reptid för gosigaste bandet nånsin!

Efteråt så drog jag, joffe, poffe och bocken hem till hampus för efterfest! Snacka om att inte vara pigg sen i morse! Nu är jag trött som satan så får la lägga mig snart, strax efter att jag övat på samhällsprovet jag har imorrn! Skilsmässa och giftemål och arv n' shit. Inte det minsta kul!


Chill

Time

Idag har varit en helt halvt bortslösad dag. 

Väcktes alldeles för tidigt vid middagstid av syrran och sen fick jag sätta mig för att skriva på fackuppsatsen som egentligen ska vara färdig tills imorgon. Jag får göra färdigt den imorrn eftermiddag :) 

Sen var uppgift nr 2 att bränna ner Avatar på dvd så syrran och morsan kunde glo, men det tog sån jävla tid så sen pallade inte morsan göra det ikväll. Hade då tänkt ta o kolla själv på den ikväll men helt plötsligt dyker lexi upp :P Vi käkade och snackade lite, var ett tag sen vi sågs och sen så när hon drog så var väl klockan lite väl mycket eftersom jag var tvungen o skriva mer på fackuppsatsen. Känner att jag får lägga mig relativt tidigt ikväll och försöka sova, även om jag av erfarenhet vet att jag normalt inte somnar förrän kl 1 en söndagskväll. Enligt min inre sovklocka så är söndagskvällen också en helgkväll. 

Nä måste sätta mig och köra igenom sångläxan tills imorrn med. Lovade Lena att jag skulle kompa mig själv och kunna hela låten utantill x) 

Natti

AVATAR

ASSÅ FY FAAAAAAAN! 

Jag är helt jävla lyrisk! Kär i Avatar asså! 

Jag hittade en nedladdning med väääldigt bra kvalité och kunde absolut inte bärga mig med alla förväntningar jag haft. Ända sen jag såg första trailern när den kom ut (t o m precis på datumet den släpptes) så har jag varit så fruktansvärt sugen på o se den! Bio hann jag tyvärr aldrig med.

Men nu så!

Alla jävla förväntningar uppfylldes och överstegs. Jag är en person som formligen älskar film, och detta är fan bästa filmen på jag vet inte hur länge!!! Tycker man inte om den, *host* sebbe *host* så är det något fel fan! :P 

Den berörde mig verkligen. Och vilket jävla jobb med att animera allting xD Animeringarna är så sjukt jävla snyggt gjorda. Man kan ju jämföra med Beowulf som var helanimerad också. Snacka om utveckling i tekniken! (Beowulf suger pitt dessutom)

Vet inte vad jag ska säga. Jag är frälst!



Natti

Hahaha fan alltid finns det kul konversationer på msn! Konversationerna med bocken och de med Axl spårar verkligen ur ibland xD hahaha!

Nu är jag fruktansvärt trött! A bit too much rum, a bit too little coke! Men imorrn ska jag glo Avatar och häva i mig massa onyttigheter. 

Imorrn ska jag även  upp och vara i stan omänskligt tidigt för att öva med kören till tisdagens konsert (johannes projektarbete). Från kl 11 till kl 18! :S Skumt! Jag behöver verkligen jobba på min fackuppsats xD Började dock på lite idag när jag stannade hemma. Fetejävla deppig innan idag men blev bättre framåt kvällen som sagt ^^ Fick också lite uppiggande massage av syrran tidigare idag. 

Nu har jag inget mer att kasta ur mig...tror jag inte...det fanns nåt mer men det finns inte kvar i skallen för stunden x)


God natt

planet hell

Finns ju för fan inget vettigt o skriva! 

Började repa in mitt första bidrag till bandet igår men sen missade jag konserten jag hade tänkt gå på. Huvudvärk är inte nådigt.

Sömnbrist lider vi nog många av, vissa mer än andra uppenbarligen. Suckz dude!

De här som utger sig för att ha tävling om skivkontrakt är ihärdiga iaf x) Lägger ner lite tid. Det är fan synd om dem! Jävla missanpassade snorungar!


Nu ska jag kolla film i utbildningssyfte (jo faktiskt) och sen vettefan. Verkar som att det i värsta fall blir en vit helg denna veckan! =/ Jävligt onödigt måste jag säga. Johannes har övning både lördag och söndag och det är på tisdag den första konserten är så vi antar att vi får masa oss dit båda dagarna. 

pach



...in her drawer

A blue square to numb the pain
white hexagons to accelerate
swallow yellow to relax
whiskey and a green one to forget the past

Got me feeling like an outsider
They're in her drawer
but she says she doesn't take em


Sitter och trimmar lite på en snubbe vid namn "janne".

Denna person utger sig först för att jobba för ett skivbolag och vill ha bilder på oss i bandet. Han/hon (antar att det är en han i fortsättningen) kan inte lämna några uppgifter om skivbolaget eller lämna namn. Senare säger han att det är en tävling mellan små band där den de väljer ut får skivkontrakt x) haha. Jag fortsätter med en massa enkla frågor och helt plötsligt så ska jag prata med hans assistent, joanna eftersom han nu helt plötsligt inte är så insatt i grejen, utan det är hon som ska snacka. Personen i fråga skriver som en jävla kratta och allt är så fruktansvärt uppenbart att det är fejk x) haha!

Det här kommer bli jättekul :P


Jag hade tänkt gå o lägga mig strax, för om jag sitter uppe blir det bara onödiga jävla sysselsättningar på tid jag kan använda för att vila ut istället. Dock har jag varit relativt pigg idag :) Inställd ensemble var ju tråkigt dock. Och imorrn slutar jag kanske kl 10 om jag har tur :D fast sen är det in igen och repa och lyssna på två estet-treor som har sin projektarbetes-konsert på kvällen. Säkert mysigt.

Chill

N' it wuz azum

Jamen ser man på, helt plötsligt var det lördagskväll. Whaaaat?

Fan vad det var efterlängtat. Igår frälste jag och joffe oss ifrån matteprovet och drog till växjö för o handla. Eller, joffe skulle handla, jag skulle bara glo för skojs skull och assistera :) Slutade med att jag slängde ut drygt 600 spänn på kläder :P 
Blev 4 t-shirts och tre bandanas (svart, vit och röd) från carlings och en Mötley-tröja från voodooland. Fan vad jag är duktig på o slänga ut pengar x) 

Vi lyckades fånga en buss när vi chansade och gick till busstationen så vi kom till stan runt halv sju och då vare hem till syrrans lägenhet, förfesta lite, käka och sen drog vi till Hampus. 
Fruktansvärt jävla trevligt var det och guran kom förstås fram och RX Bandits på stereon. Krogen uteblev då varken jag eller Bocken (eller hampus för den delen) antagligen inte hade kommit in. Lite för dragna kanske.

Kommer inte ihåg allt men vafan. En underhållande video hittade jag på mobilen iaf x) 

Ehe!

För övrigt så var jag med på idrotten i skolan igår för första gången på typ ett år....det här kommer ju inte gå bra asså. Fyfan! Redan planer på o glömma kläder nästa vecka. Vem fan vill ha videogympa?

Hyresvärden vs Black Nürses

Vi har pressat det så långt som möjligt nu typ x) I lördags gjorde hyresvärden en check och hittade frasse sovandes på golvet på madrassen x) Det är emot reglerna, men vafan hade han för val? :P Skällde ut honom rätt ordentligt och trodde inte på honom när han sade, helt sanningsenligt att vi inte festat där kvällen innan utan bara hämtade våra grejer och drog vidare. Iofs förfestade Anny och Einar + nån till där innan, men det är la inte vårt ansvar? ;) När frasse sen skulle över vägen när han gick därifrån så kommer en bil i full fart, fast han ser att frasse är på väg över. Han får hoppa undan och vem sitter i bilen och vinkar, om inte vår käre hyresvärd?

Sen idag när jag och joffe var där, 4 dagar senare, så kommer han in och hittar mig och joffe med en varsin öl...ajfan. Han börjar gå på igen och är verkligen riktigt jävla förbannad xD Vi bara "aha, ah". Om det var upp till honom skulle han slänga ut oss direkt sa han. Han har visst varit inne några gånger...vi som alltid har alkohol i lokalen xD (Y) Tur han inte vet mer ;)

Vi vet snart vart han bor! (6)

Foto av Kim Fröhlich



poäng

Precis varit inne o kollat poäng från rockkarusellens deltävlingar. Tycker faktiskt att de var liiite snåla ^^ haha. 

Positiva kommentarer var typ att vi "såg ut som ett band" och var röjiga! 

Negativt var typ "för långa låtar" bl a. Jag skrattade lite åt det för vi har bara en som är lång och det är Livin' on XTC som är 7 min typ x) Skumt. Men det var jury som bestod av fyra snubbar från andra band. 

Idag blev det ingen repning, vilket suger, men dock behöver jag verkligen plugga x) Igår firades kvällen med festis och öl och chips. Nu blire mer chips. Jag ska svulla. Mumsa.

RSS 2.0