< Till bloggens startsida

wakie pakie

God morgon. 

Sista dagen på 2009. Tja....några kul grejer har ju absolut hänt :) Men 2010 så blir det la bättre.

Planer:
  • Festa satan
  • Ta över världen med bandet
  • Ta körkort så jag kan köra min bil
  • Börja träna (fuck)
  • Fokusera än mer på guran
  • Se till o bli godkänd i psykologi (en uppgift kvar på A-kursen x))
Inte så mycket egentligen. Tar det som det kommer. 

Festa ikväll. Vart får vi se. Men två förfester blire först iaf! (Y)

Chill

Back fucktard

Äntligen kan man ta det lite lugnt xD

Danmark idag med joffe, frasse och jonas. Drog tidigt i morse och startade roadtrippen riktigt jävla muntert. Bättre blev det och käftarna gick i ett hela vägen till danmark. Gick runt och köpte på oss vad vi skulle. Rom, vodka, whiskey, öl - you name it. Så jävla surrealistiskt att gå in till en matbutik där de står och delar ut smakprov på champange och sen dra till netto för o dra med sig några flak öl. 

Fick skynda oss lite eftersom vi hade parkering till kvart över 4. Tjugo över tog vi tåget tillbaka x) Och hur jävla stor chans äre att tullen söker igenom just vårt tåg? Det var iaf vad de gjorde. Men de letar förstås efter narkotika. Lite jävla surt höll det på o bli när hunden gick tillbaka och sniffade lite extra på frasse xD Men ingen fara där. De tog dock en väska som stod för sig själv i vår vagn. Ingen som ville kännas vid den förstås...

Inga böter fick vi heller för parkeringen som var en timme för lång! Victory! På vägen blev det öl och diverse för nämnda, utom jonas då som körde. Dessutom en fet jävla god hamburgare på max. Jonas höll på o fiffla runt med annat istället, körde som en kärring bitvis och lyssnade på musik om misshandel....fanns även några pojkar som hörde att vi kallade dem technobögar...det gick inte hem! 

Sjukt jävla kul dag! Dessutom: Danskarna måste ju tycka sverige är helkonstigt som endast säljer alkohol i en butik, och med hög åldersgräns därtill!

Hail köpenhamn!



Datorjävel

Något som irriterar mig något fruktansvärt är nu när jag försöker lägga över massa bilder från mobilen. Jag drar över filerna men de vill inte synas. Och vad står det på mapp-sammanfattningen?: 22 filer.

Vart fan är mina 22 jävla filer??? Gå o dö datorjävel!

Malmö and back

Så var man hemma igen. 

Igår så drog jag till Malmö med syrran, Ola och Carl. Upp tidigt tidigt och sen åka denna enorma bit till malmö i bil. Först som hände var förstås att Ola "visste vart vi skulle köra", vilket resulterade att vi hamnade i någon stadsdel han aldrig varit i (han bodde i malmö i 17 år). Kom fram till slut iaf och käkade en andra frukost.

Sen blev det till o dra ut på stan. Brorsan skulle ju nämligen shoppa åt mig som julklapp. Det blev ett par jeans för 900:- och två par t-shirts för 200:-. Ingen dålig julklapp ^^
Sen köpte jag själv två skivor också:
1. Rammsteins nya "Liebe ist für alle da"
2. Sixx.A.M. "The Heroin Diaries soundtrack"

Asnice båda två!

Vi var i nån ny galleria så fanns ju massa o glo på. Detta resulterade i att syrran gick runt ett bra tag och glodde skor medan vi andra hamnade på nån bar där inne. Sen till slut så sa vi hejdå till brorsan och körde vidare till Olas morsa. Där överöstes vi med godis, pepparkakor och massa annat xD En hel jävla buffé av socker dukade hon fram, och vi var inte speciellt hungriga för vi hade precis ätit. Kändes lite otacksamt o bara äta nån bit när hon öppnade typ hundra påsar godis x)

Hem till slut, utpumpade av dagen. Åkte till skillingeryd och sov där hos ola. Kollade kläder där också som calle skulle kasta ut. Det blev att några t-shirts åkte med som jag tänkte göra scenkläder av. 

Var hemma idag runt kl 17 och då klippte syrran topparna på mig och färgade om mitt hår. Bra det.

Hare gött!

Malmö:


Hår som var brunt:


....blev svart:

X-mas

Haha ja oj vad chockad jag var igår ^^ överraskad sådär!


Jag älskar verkligen julen. Fast när julafton väl kom tyckte jag nästan det var lite synd, för efteråt så förlorar nästan alla sin julstämning. Det är ju stämningen som bygger upp till julafton som är mysigast =) 

Började iaf med att gå upp tidigt och äta frukost tillsammans. Natten innan var vi uppe och spelade spel, tog julsup och slog in en satans massa paket ^^ Lite trött var man när man gick upp men vetskapen om att en mugg varm choklad väntade var tillräckligt för att jag till slut skulle krypa fram från täcket. 
Sen på dagen så var det mysig musik, dra in till stan och köpa lite smågrejer innan familjen kom. När de väl kommit så var det helt enkelt bara o mysa. Glodde kalle anka och körde julklappsleken, som jag förövrigt kände att jag vann på stenhårt.....

Jag fick vara "tomte" också och delade ut paket efter paket. Fick bl a en bok om astronomi, parfym, pengar och fortsatt prenumeration på Sweden Rock. MEN då tar Ola fram ett litet paket. "Så litet men ändå så stort". När jag öppnar så äre en bilnyckel som ligger i xD Jag kunde inte riktigt fatta det och var rätt så tyst tror jag. Men fyfaaaaan vad glad jag blev :D Den har dock byggts om en del och den ska lackas om så har inte sett den än ^^ Men fyfan vad spänd jag är på o se den och få köra den!!! 

Nu har jag suttit igenom juldagen och det blev film med syrran. Glodde bl a på INK som var en störtskön film, absolut sevärd för alla! Imorgon försvinner jag till brorsan i Malmö. Ska bli askul o träffa honom igen! Blir o dra på stan för hans julklapp är en shoppingtur helt enkelt x) Sen drar vi kanske någon annanstans på kvällen men det kommer bli asbra i vilket fall =) 

Hoppas alla hade en lika bra jul som jag!

Chill
/Blakkïe



!!!

Dude.........jag fick en bil.....

Iz nice ^^

It remembers me the way I was

Snart är jävlar 2009 över och jag tänkte jag skulle skriva ner något så man kan jämföra hur det gått efter ett år :) Och imorrn äre ju jul, vilket är fett mysigt. Ikväll kommer syrran så blir o sitta uppe o mysa med glögg och chai and whatever.

God jul allihopa! Have it niiiice!



Dan' före dan' före dopparedan'

Igår drog jag trots min ringa hälsa till växjö för att spana lite julklappar. Pengatillgångarna var knappa 100 spänn men det räckte trots allt både till en bok till syrran och käk för mig och frasse x) Vi köpte oss ett kilo pommes, ketchup, chips, cola och en varsin pizza att göra i ugnen! =) Lite övermodiga var vi kanske vad gällde våran hunger men rätt mycket gick ner....sen mådde vi lagom bra x)

Idag blev det o repa, ta ut pengar och byta upp sig till nytt busskort. Nu har vi sånt där fint nytt som saknar magnetremsa =) Modern days. De säger ju att de ska sluta ta emot kontanter över huvud taget på bussar...frasse hade teorin att det är säkrare....undrar hur många som får för sig o råna en buss? :P Men företag i allmänhet och bankväsendet vill väl helst se att allting skall betalas med kort och överföringar. Vanliga pengar ska bli onödigt och helst försvinna från handeln. Men den dagen då allt är datoriserat och de största servrarna kraschar, då är vi rätt körda! För det lär ju hända! De får la ha en jävla massa back-up-servrar. Man kan nästan garantera att det strular till sig någon gång liksom! Till slut kommer säkert ett supervirus också som fuckar upp allas konton och gör oss utblottade utan att vi kan göra något åt det.....ja vad skall dessa fasoner bussarna tar till leda världen egentligen? :D

Efter repningen så bjöd syrran på pizza, monster och chips! Svulleri för fulla muggar! :D Nu sitter jag här och nördar på facebook, checkar lyrik och njuter av sjuk musik.

Chill

Money makes you die

Såhär äre just nu:

Klockan är 22:31 och imorrn så drar jag till växjö med frasse bestämde vi nyss. Ska kolla julklappar. Dock så har jag typ inga pengar alls! :( Det känns så jääävla irriterande eftersom jag inte hade koll på pengarna som jag ändå tänkt spara till julklappar. Vet inte vart de tog vägen helt enkelt. Helt plötsligt så gick den sista hundringen till replokalshyran. Nu får jag låna pengar för o köpa klappar. Känns fruktansvärt illa faktiskt. Vet inte hur det här kommer gå ihop....

Sen är jag lite smått irriterad eftersom vissa uppenbarligen inte förstår vad det innebär att vara sjuk. 

Problemet med mina pengar är nog fan att jag sätter undan 300 varje månad till ett sparkonto. Men december får jävlar i mig vara ett undantag! Jag ska in och länsa lite smått. Det är viktigt! Men sen äre ju till o fylla 18 om drygt en månad så då får jag la tag i lite pengar. 

Jag är nog för trött för det här. För trött för o palla tänka efter och fatta beslut. Funderar faktiskt på o skriva ner varje gång jag gör av med några pengar så jag ser vart fan de tar vägen egentligen. Lite för mycket cola antagligen (som om det i normala fall var möjligt). 

En positiv sak är dock att min rygg typ läkt tror jag :O Komplett svar får vi imorgon. *hoppas hoppas hoppas*

Känner för o skriva lite låtar med...fram med den akustiska och drömma mig iväg lite och skriva lite eftertänksam lyrik. 



Musica

Sitter och kollar upp text på internet och upptäcker att på alla sidor jag kollat än så länge har personen som tagit ut texten skrivit fel i refrängen på första raderna. Inte ens de som har rättat texten efteråt har ändrat på detta xD haha.

Eller är det helt enkelt jag som hör helt jävla stört fel? :P

Låten i fråga är The Feel Good Drag med Anberlin. I texten står det att han sjunger:

"Was this over before,
before it ever began?"

Jag däremot är jäkligt säker på att de sjunger:

"Was this over before,
before we ever pictured it?"

Lyssna och kolla. Verkligen ALLA andra skriver det andra ^^
Det är alltså i refrängen!




God morgon bara

Trevligt o vakna med äcklig hosta och en röst som vill försvinna igen! 

Ikväll skulle jag ju repa och sen dra till Alex men det vettefan hur det går med det nu :( Satte mig här med lite julmusik, en katt och cola så hoppas jag blir lite helad av julstämningen haha ^^ 

Fick reda på spelscheman igår också till rockkarusellen! Började visst i januari, vilket var lite av en överraskning. Men det funkar. Ska lira i växjö, lammhult och nybro. Skumt! ^^ Men det blir kul! Så många som möjligt får ju komma och rösta på oss! =) Dra er ut till de där ödeställena och röj!

Nürses:


Hifäääääääh!

Fyfan vad gött med lov nu! Behövdes x) Synd att det är så kort dock (om man får vara pessimist)! 

Blir till o repa, sova, glo film och festa...typ. Vet inte om det finns så mycket mer vettigt o göra :P 

Idag så lirade jag, tillsammans med några andra från min klass, jullåtar som treorna dansade till. Roligare att spela än o dansa, haha xD Blev mest trummor för mig, men även lite sång. Det gick väldigt bra med tanke på att jag höll på o tappa rösten i morse! Vaknade med halsont. "Det är nog bara för att jag inte druckit nåt vatten efter igår" tänkte jag och slet upp mig till köket där en förvånansvärt pigg syster stod och gjorde chokladmjölk till frukosten (sov hos henne inatt då jag var tvungen att infinna mig vid skolan 07:15 för uppriggning). Vatten hjälpte inte nämnvärt och när jag försökte sjunga så kunde jag inte hålla tonen. "Fuck"...
Uppsjungningen gick inte heller bra då rösten sprack på de höga tonerna. Dock så pratade jag som en jävla subwoofer kändes det som. Gick runt och försökte använda rösten så mycket som möjligt och när det sen väl var dags o sjunga så gick det faktiskt rätt bra som tur var x) 

Nu återstår det o se hur jag mår imorrn x) Tror jag håller på o bli sjuk....igen....jag blir aldrig riktigt sjuk verkar det som utan är hela tiden på väg o bli sjuk xD Sjukt störigt! Ska man vara sjuk så ska det komma ordentligt några dagar och inte ligga och jävlas lite grann varje dag!!! Let's kill it!

Let's live it!

Blir antagligen hem till Alex på lördag också. Mys.
Chill
/Blakkïe





Tråkigt tjöt

Världen går under.....

Bussen i morse var 25 minuter sen så hon körde till skolan och sen till musikskolan där jag hoppade av. Drog till Kungshög och sjöng på två konserter. Första gången var härlig men sen hade man inte direkt lust o köra en gång till...det var dessutom lam publik andra gången! Men bra gick det iaf. Jag sjöng på tre låtar, sen vare David, Ida och Monica som sjöng + en massa som spelade instrument. 

Efteråt drog jag och joel till hemköp då jag var tvungen o inhandla cola. Sen tog jag direkt bussen hem för att möta mitt öde: hemtentan i svenska. Jag kastade mig djärvt in i utmaningen men nu några timmar senare sitter jag här, utbränd och med ögon som håller på o falla ihop ideligen! 
Var fruktansvärt trött efter konserterna och tänkte att jag skulle sova lite när jag kom hem. Men väl hemma så upptäcker jag att min mor gått in i all hemlighet och börjat våldta mitt rum med diverse städgrejer. Sängen saknade madrass och det finns typ inget annat skönt ställe o sova på! -.- Besvikelse. Så nu känner jag att jag inte klarar att hålla mig vaken mycket längre. Dock måste jag göra lite mer på hemtentan. Den får bli som den blir. Ett jävla G eller VG på en grej gör väl ingenting. Jag orkar verkligen inte! Mitt MVG i svenska är ändå säkrat är jag rätt säker på. 

Matteprov och psykologiprov i morrn dessutom. Vill bara få allting ur vägen nu. Har knappt pluggat så det får gå som det går!

M-day

Såååå fruktansvärt skönt att komma hem och droppa ner i datorstolen asså! Känns som om jag gått runt hela dagen, fast måndagen då är den dagen då vi sitter ner som mest i salarna och lyssnar....aldrig går det en måndag utan att jag håller på o somna under historian! Precis som att jag ställt in mig på att då är det ok att sova....

Blir till o plugga psykologi sen. Har antagligen prov i det imorrn. Får la se hur det går xD Sen äre matteprov och inlämning till svenskan på torsdag!!! Jag som bestämde mig för o skriva ner allt som jag skulle komma ihåg vad gäller skolan i mobilen....VEM kunde anat att det skulle bli så här?....

Jag ska la bänka ner röven senare ikväll med guran som jag blivit kär i igen helt plötsligt. 

Chill
/B

Lite ny musik från Crashdïet ska ni få också =)



Christmas is here no......soon...

Idag var det pepparkaksbak. Jag bakade lite iaf x) Fick offra mig så syrran slapp stå och baka själv! Lexi kom ju dock och bakade lite sen hon med :) De blev typ tjocka och skumma men det smakade hembakat iaf! ^^ 

Jag har väldigt mycket jag borde plugga till nu. Har tre prov egentligen denna veckan, men kommer skita i ett iaf! Och på onsdag ska jag sjunga på kungshög...får väl se hur det går x) 

Nu får jag väl ta mig en dusch, få i mig något litet att äta och sen sätta mig med gitarren. Intresset att lära sig massa nya låtar har väckts igen! :D Mest Killswitch Engage som spelas men det är mys mys. 



Be #1 b*tch

Folk ska alltid klaga. Även om man tar små steg mot förbättring, som så sig bör, så räcker det inte. Klageriet kommer iaf. "Bra att du gjorde det, men gör det bättre!" Uppskattande världen #1! Det finns en minimigräns för vad man kan vänta sig från en person att prestera, men även en maxgräns. Allt ska komma på en gång dock! Saker skall stressas fram i störd takt...så länge man slipper själv!

Saker jag stör mig på just nu är folk som tvunget måste upprepa sina åsikter om vissa saker, precis som att folk skulle ändra på sig pga det. Inte bättre än de som skriver "fjortishora, gå och dö" hela tiden. Skärp er!
Ensam känner sin svaghet och söker desperat finna sällskap att gömma sig i, uppenbarligen. *suck* 
Så känns det iaf just nu. Jag är dock trött.

St Lucia is dead

Suck! Palla sitta hemma en fredag :( Eller var ju hos syrran först men blev inget festande! Pain!

Lucia för hela slanten idag! Först tre föreställningar för skolan och sen ledig några timmar då vi drog och käkade och sen satte oss tillrätta i replokalen för en tre timmars lång session av Super Smash Bros! Coffe pwnade så klart! Sen två föreställningar till! Värt att nämna är även tidernas bäst packade bil! Jonas kör, joffe sitter i framsätet, Alle sitter med Anton i knät i ena baksätet, i andra baksätet sitter vinterdäck och tar plats så jag ligger ihopkurad med halva kroppen fram mellan framsätena, och till slut Philip i bagaget....ytterst mysigt!

Hem till syrran sist och käka och chilla. Sen hem eftersom ikväll jagade alla fest, men ingen visste vart det var :P

Bilder kommer!

shit no

Aaaah äntligen hemma, trött, hes och jävligt sugen på cola! Luciaövning nästan hela dagen och sen film de två andra lektionerna. Sen blev det käk, johannes kör, rockgrupps-rep med musikskolan och sist teater. Teatern var visst med kulturfabriken (utvecklingsstörda och dylikt) x) Där ser man hur mycket jag visste....var rätt segt....den magiska pissepottan....ja....

Men sen drog jag o phille till replokalen (lisa hankade en stund också) där frasse satt och bankade och hungrigt väntade på sällskap. Sällskap fick han och spö fick han också i super smash bros >=D Upptäckte även att vi inte betalat första hyran för replokalen och är sena med andra också xD Way to go. Känns lite sådär när de var så schyssta mot oss när vi kom x) Blir o skärpa till sig med det där. 

Lycka till till oss imorrn!



suck igen :)

Haha vilken tur att folk kan gå vidare x)


Jag har egentligen ingenting att skriva men ingenting annat att göra heller x) Blir teater med klassen imorrn iaf och öva med musikskolan. Och självklart pinas med lucialåtarna i skolan på förmiddagen!

Och skriva en låt till johannes konsert kanske?

Hmmm....

*suck*

Lucia suger helt enkelt!



Irriterad

Stört jävla irriterande när du anser att du själv får säga saker, men inte jag. Du kallade mig ytlig i en diskussion och när jag påpekade att du sagt samma sak för två minuter sen så himlade du med ögonen....du förstår antagligen inte hur jävla irriterande det är! Det var jävligt dömande, och var ju annat med, men kanske hade du en dålig dag? Kanske tycker du att jag överreagerar, men jävlar i mig att det är sant! Respektlöst helt enkelt. Och vi är ju som syskon....det löser sig, men ta åt dig!

Vissa dagar så äre bara för jävligt! Allt som existerar är skolan och tiden emellan. Fritid känns bara som tid att samla sig igen istället för att få en chans att njuta och göra vad man vill. Känns som om man borde kunna göra så jävla mycket mer med livet än att bara jävla runt utan att veta vad som händer sen. Verkligen satsa och komma någonstans med bandet t ex, men kommer ju alltid saker i vägen....det är ju inte direkt så att man kan ägna hela sin vakna tid åt det, även om man vill! Musiken har hamnat åt sidan den senaste tiden och det känns för jävligt. Behövs mer just nu....håller på att växa fast här inne! 



Ehe

Hemma! Soft dag i skolan....den blir vad man gör den till :) Sen öva med johannes kör. 

Nu är jag hemma med en påse chips, energidryck och självklart den obligatoriska colan. Blev så fruktansvärt hungrig. Man kunde ju inte äta i skolan heller. Vadå en dag i månaden med endast vegetarisk mat!? Hur vettigt låter det? Jämställdhet innebär att det borde vara en dag varje månad då det bara finns kött också! Finns det? NÄ! Skolan är hycklare! 

I julklapp ska jag få en awesome demo och en awesome bok. Det är vad jag vet än så länge x) och demon ska komma från joel. Är den inte färdig då så ska jag gråta en flod som jag ska dränka honom i! 
Ingen press....

Nu är jag sådär fruktansvärt sugen på någon god kvällsmat....lär ju bli varma mackor....x) 

BRB

Bild och ljud

WihooO! Tack vare jonas-mannen och oscar så gåre ju o lägga till videos och sånt nu :D still a fuckin' n00b xD 

Kom hem efter johannes kör som gick rätt bra, och upptäckte att det fanns hamburgare kvar i kylen :D Lycka! 

Så nu kan ni ta och lyssna på en liten mysig låt som typ ingen förutom jag och joel än så länge tyckt vart bra xD men den ÄR mys så håll käften! ^^ Har antagligen att göra med nån nostalgi-känsla eller nåt :P Men den är liksom drömsk och det diggar jag!


Korta inlägg

Mm med lite mat i magen och johannes och isabelles låt på youtube så är man la redo att göra något av denna dagen ^^ Sticker in till stan ikväll för att öva med johannes kör och innan dess så blire lite nicke-dude. Var ett tag sen man sågs nu.




It's hard to say it, time to say it
Goodbye

Aaaah

Bänkade mig vid robinson som så sig bör en lördagskväll. Asså person efter person försvinner ju ur robinson pga olika själ xD Måste ju suga för tv4 när hälften av deras deltagare bangar ur frivilligt eller börjar må så dåligt så att de tvingas avbryta. Räknar man med detta när man gör upp deltagarlistan? Tar man kanske med fler än som egentligen kan vara med bara för att man vet att det alltid är några som försvinner utanför utröstningarna? Mystiken tätnar. Ska la bryta mig in hos tv4 och kolla upp alla sådana hemlisar så vanligt folk slipper sitta och fundera på sånt här! 

Jag är rätt körd vad gäller psykologiarbetet! Fick inte med mig mallen på hur fackuppsatsen skulle se ut med upplägg och sånt så vad ska jag göra egentligen? x) Har inte börjat, och den ska lämnas in på tisdag...fan! Måste ju få betyg iaf! Sen satsar jag stenhårt på psykologi B istället! Ska uppenbarligen vara ännu mer intressant än A-kursen. Vi får väl se.

Får se till att sova utav helvete imorrn så att jag orkar med nästa vecka! Sjukt störigt med en massa prov och inlämningar när man vet att det inte kommer ske x/ Har även ett prov i psykologin att göra och ett samhällsprov. Dude I'm fucked!!!


/Blakkïe

Aftermath

Blev lite för mycket igår kanske. Men bara lite. Sådär så att bakfyllan slår till ordentligt utan att man känt av något dåligt kvällen innan. Den kom och körde över mig bakifrån!

Så dagen inleds med att vakna och käka lite frukost. Sen sova igen och nyss gick jag upp för o äta igen x) Hamburgare och öl sådär på morgonkvisten = inte fel alls!

Idag får vi se vad som händer. Kanske Jonas och sen chilla ikväll med syrran. We'll se =)

04:19

WooooO! Så jävla skönt att få komma hem och sova i sin egna säng ikväll! Vi tackar makterna för att jonas finns som kan köra mitt i natten :D

Det bränner under min fot, saker måste tvättas då nån jävel (we know who you are bitch, and we're coming after you) bestämt sig för att förpesta omgivningen med sitt maginnehåll.

Jävligt kul hos Hampus och numera vet jag mer om folk och saker än jag egentligen kanske borde eller skulle vilja xD Azum! Jag har typ redan glömt hälften.....

Usch jag är fruktansvärt trött just nu! Blev ju en tripp ut i dödmarken eftersom joffe skulle köras hem också :P Nu funderar jag på om jag ska sova eller ej.....film kanske?....eller nåt annat mysigt skoj....
Och någons instrument kommer inom en snar framtid att brinna!! >=O Fucker!!

F-day with a nice F

Småtrevlig dag. Slappe-engelska, slappe-idrott, slappe-samhäll och sen skippade jag EoS. Skönt som tusan att komma hem lite tidigare =) Jag bänkar mig här och tänker häva i mig åtskilliga liter cola innan jag drar in till stan och festar hos Hampus. Feteröj ikväll indeed!

Jag har ingenting vettigt att skriva så jag slutar här x) För er som läste min gamla blogg så kan jag ju berätta att min mor fortfarande tror mig vara på väg ner i avgrunden...saker som jag inte kommer ihåg vart jag fått dem ifrån kan möjligen vara stulna uppenbarligen....kära hjärtanes


Screw it all up and drink with regret


Well....it's getting better

Idag så jäklar! Fixade mitt historiaprov som jag trodde skulle få ligga och ruttna ett tag till, men ack vad lite val jag hade =) Lika bra det. 15:30 satte jag mig och började på skrivningen. 17:00 (feteprov om amerikanska revolutionen, franska revolutionen, industriella revolutionen, napoleonkrigen och upplysningen) kommer jag ut och finner att joffe och jonas varit så gulliga att de väntat på mig i 1½ timme xD
Raka vägen till Johannes kör, som slutade 10 minuter senare. Lyckat. Sen vare o dra till replokalen, lira skiten ur lite låtar och banka skiten ur frasse och joffe i Super Smash Bros! >=D
Imorgon så blire o festa bort alla hjärnceller och agera wingman med käre Jackie! Dags att bedöva några öron och skrika halsen rå som sandpapper! 

Chill 
/Blakkïe

This doesn't make sense, what the F happened?
Know it's not true!

Ehem

Jaha ja jag pallade inte wordpress ^^ Eller kände iaf för o testa nåt nytt....men utseendet suger -.- Någon får gärna göra något åt detta =)

 


RSS 2.0