< Till bloggens startsida

Back fucktard

Äntligen kan man ta det lite lugnt xD

Danmark idag med joffe, frasse och jonas. Drog tidigt i morse och startade roadtrippen riktigt jävla muntert. Bättre blev det och käftarna gick i ett hela vägen till danmark. Gick runt och köpte på oss vad vi skulle. Rom, vodka, whiskey, öl - you name it. Så jävla surrealistiskt att gå in till en matbutik där de står och delar ut smakprov på champange och sen dra till netto för o dra med sig några flak öl. 

Fick skynda oss lite eftersom vi hade parkering till kvart över 4. Tjugo över tog vi tåget tillbaka x) Och hur jävla stor chans äre att tullen söker igenom just vårt tåg? Det var iaf vad de gjorde. Men de letar förstås efter narkotika. Lite jävla surt höll det på o bli när hunden gick tillbaka och sniffade lite extra på frasse xD Men ingen fara där. De tog dock en väska som stod för sig själv i vår vagn. Ingen som ville kännas vid den förstås...

Inga böter fick vi heller för parkeringen som var en timme för lång! Victory! På vägen blev det öl och diverse för nämnda, utom jonas då som körde. Dessutom en fet jävla god hamburgare på max. Jonas höll på o fiffla runt med annat istället, körde som en kärring bitvis och lyssnade på musik om misshandel....fanns även några pojkar som hörde att vi kallade dem technobögar...det gick inte hem! 

Sjukt jävla kul dag! Dessutom: Danskarna måste ju tycka sverige är helkonstigt som endast säljer alkohol i en butik, och med hög åldersgräns därtill!

Hail köpenhamn!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0