< Till bloggens startsida

Beeeebop

Favorit i repris haha




Smärre förvirring idag när jag fann Poffe i musiksalen i full färd med att rigga. Trodde ju att det var jag som skulle vara ljudtekniker på konserten imorrn. Uppenbarligen så äre två konserter denna veckan och den jag pillar till ljudet på är inte förrän på torsdag. Sweet! Då kan jag chilla idag och trycka i mig hur jävla mycket cola och skit jag vill och dessutom njuta imorrn av konserten utan att behöva göra ett piss :) 


PS. 
Idag kom mina koffeintabletter på 200mg så nu är det slut på sega jävla dagar! (lite sent dock kanske med tanke på att skolan slutar om några dagar xD)

recording




Hade ju fått hem en fet kasse med skivor som jag skulle kolla över. Alla fodral var dock tomma och helt plötsligt förstod jag vad Calle babblade om när jag fick dem (^_^) Glodde över, checkade mot youtube och till slut blev det 5 album där jag smällde i en tom skiva så han kan bränna åt mig. Väntar med spänning :)

watcha sayin?

Morsan har ändå hakat på många slanguttryck och förstår vad man snackar om (med tanke på att hon är typ 66) men idag blev det ändå lite för mycket när jag brände av meningen "om det cepar senare så är det jag som köttar zombies". En förklaring var på sin plats. ^^







Mors dag


Bild på min kära mor från förra året


Jag känner mig liiiite dålig för att jag inte har nån present som kommer med grattiset så här på morgonen x) Men det kommer, om än i efterhand, när jag fixat lite pengar. 

Familjen kommer ju ikväll så jag ska ta varje minut innan dess till o njuta lite så att jag är redo sen ikväll :P Apgod mat väntar och sen måste jag öva lite på sångläxan tills imorrn med x) krabbig låt. 


Epic fail

Jaha! Lade in en flaska öl igår i frysen för att den skulle bli kall snabbt som attan. Såklart så glömde jag bort den och när jag tittade idag så hade flaskan gått sönder och isöl låg i hela frysen x) Jag som var så jävla sugen. Farsan hjälpte till lite och bjöd på en jävel som tröst. 

-.- Varför sådant fail!? Fick bli en kall cola här nu istället, i glasflaska som endast är i EN bit. 


Min systerson Gabriel för några dagar sedan när vi firade trillingarnas konfirmation


Akkelir _OO_




Drog inte till stan förrän kl 11:35 idag :) Snabbis till skolan för o göra ett prov i litteraturhistoria och sen drog jag och fikade med Matilda på Roddys. Mysigt (Y) 
Sedan fick jag tag i nicke precis innan han skulle hoppa på bussen till Ryssby så han stannade och vi drog runt lite, jag käkade och sedan drog vi till skolan för o glo på en konsert. Vi hade ju dock fått höra av alla att det var kl 19 men när vi kom dit fick vi reda på att det ändrats och att det började kl 18 x) Pain! Men vi hann höra en låt med Matilda, Opeth och även Radiohead. Mys mys! 

Hem sen och chillat med syrran, burgare och en jävla massa cola och öl. 

God natt =)

kort

Time to dra to stan för check up och lite skola. 

Konsert sen ikväll som jag ska glo på!


Cheers!

Great balls of fire

Lite bilder från igår! ES3:orna var über. Självklart var ljudteknikern as awesome ;)


Bilderna är snodda (läs tagna med lov) från den alltid kamerabeväpnade Nikki! http://nikkifagermyrholm.blogg.se/index.html













ES3

Hemma äntligen ^^ 

Varit i stan hela dagen idag, precis som igår. Har varit ljudtekniker på estet-treornas avslutningskonsert. Den var riktigt jävla bra. Kommer sakna dem allihop, vissa mycket mer än andra förstås :) 

Mixningen gick väldigt bra tycker jag! Var trots allt första gången jag sköter live-mix. Phille fixade ljuset också! Vi har planer på o jobba tillsammans nu ordentligt så att vi sköter ljud och ljus tillsammans och skiftar lite. 

Vi fick t o m betalt för detta, en 200 spänn var, så det blev en runda till Harrys för en varsin öl efteråt. Gjorde samma sak igår efter att treorna haft genrep till efter 7 nån gång. Trevligt som fan och jävlar i mig vad det kändes att det iaf är vår när man kan sitta på uteserveringen så på kvällen och ta en öl med en polare. Sweet as hell!

Lite ont i fötterna har jag dock. Alldeles för mycket aktivitet i rörelsefacket denna dag ;)


Dags o sova strax. Kommer inte hinna med något av skiten i skolan denna veckan men aja, shit happens!

Kram

R.I.P. Paul Gray




Vafan ska alla jävlar dö för?

Slipknots bassist Paul Gray hittades död på ett hotellrum. En del av världens mest influativa band har alltså gått bort. Illa illa! Känns inte bra! Slipknot har alltid legat mig nära hjärtat genom alla tider sen högstadiet!

cross me out

Jag är skithålans messias
Jag är den som dog på grund av andras synder, inte för dem
Jag är den som skrikandes naglades fast vid asfalten, fri för alla att stampas på
Jag är den som ej hade några val, utom de som andra valde åt mig
Jag är den som tappades bort i mängden, i brist på hänsyn
Jag är den som ingen kände väl, men som alla glömde bort!




nightcalls

Hahahaha! Världens samtal från Phille! Malin, you're the devil ;)


Över till andra nyheter:

Måste fan göra något av mig nu!

The truth beneath the rose

Stannade som sagt hemma idag. Soft som fan. Sova och sen dra o hämta brorsan i Alvesta. Han drar imorrn igen så vi har fått spendera så mycket tid som möjligt tillsammans ikväll. Öl (för mig), vin (för brorsan) och massa krockande musikkulturer (Y) 

Imorrn drar jag till stan och "firar" mina kära brorsdöttrars konfirmation. Görs ju ändå för presenterna, så då är det ju lugnt ;)

Jag har inget vettigt o skriva om!

Dddd

Repat och haft bandsnack idag, mer snack än rep. Blev inte alls mycket repat faktiskt. Lite synd! 

Men nu har jag bestämt mig för att det inte är någon idé att dra till skolan imorrn för att ha en lektion. Resten av klassen (ja, nästan alla) ska ut o paddla hela förmiddagen imorrn x) pass! 

Nu kan man ju sitta uppe och mysa istället ^^

pacman

Världen stod still medan jag var borta!



Jävlar vad det fyller upp huvudet, the sweet siren

Nürses-light tonight

Yeah, ikväll river vi av två låtar på kulturfabrikens öppna scen och glor sen på massa andra som ska upp på scenen. Ska bli intressant! 

Pluggar äckligt skolarbete så stannade hemma från skolan idag. Ytterst skönt!




RoCk N rOlL

I onsdags blev det ju lite härligt mys iaf :) Jag och joffe drog först till repan med fylletv-spel och sedan kom Carter och lattjade med. Drog ner på stan och hade oss. Utkastade från godsmagasinet där folk var utklädda och minst 40 år fyllda. Haha Dimmu Borgir-tanten var awesome iaf! :D
Apraka som vi var så försökte jag smuggla in joffe på köket också men andra gången så var de jävligt snabbt framme och fick tag i honom och kastade ut honom x) Vi som var så ninja!

Sen igår så kom Nicke över och vi upptäckte att mitt ps2 funkade igen x) Skumt som fan! Men vi drog i oss några öl och lirade spel som fan! Mysigt mysigt!

Idag tog jag en runda till affären, mötte jonas, och köpte mig massa cola i glasflaska :D ICA har precis vuxit i mitt hjärta! Sen åkte jag med jonas till ljungby och handlade småsaker. Utanför citygross så grillades det och man hörde hela vägen till Audio Video hur han skrek fört "vill du smaka?" och sen "VAR DET GOTT??" hahaha! xD 


Ikväll ska det väl bara mysas. Film och etc!


Carter och joffe, så fina så inne på godsmagasinet


Sis'

Önskar man  bara kunde ta det, dra ut det ur kroppen på dig, men så lätt är det ju aldrig! 
Allt är förståeligt, och förlåtet. Bara de runt omkring dig inte tog det för vad det verkar vara. Olyckligtvis föder feluppfattningar endast dålig avkomma och jag tycker inte om det jag ser, men det är inte ditt fel, och de borde kunna se in i sig själva och ändra på skiten innan det är försent!




Jag + bröder & systrar, 2009


Nurse









Tänkte att det var dags för lite bilder!

Har verkligen förstått hur mycket skit jag kommer sitta i på måndag. För att få bli lite välsignad av glömska så drar jag in strax till stan och super med joffe och förhoppningsvis jonas. Man vet ju aldrig om man får tag i pojken så ^^

Chill

sweet blues dude

Nä, Vains of Jenna borde inte skaffat ny sångare! Nye sångaren har iofs jävligt skön belt-röst och sjunger jävligt bra, men han passar inte i Vains x) 


Too bad



sweet

Softat stenhårt idag såklart! Käkat godis på telia, pizza och förklara onyktra inlägg och slutligen repa. Blev en liten mysig stund ute i solen t o m och lite skvallerkärringar blev vi också.

Som god natt-saga har jag läst nån blogg sådär. Vissa är fan helt pantade x) Desto roligare läsning för mig


sss

Intressant att läsa folks meddelanden på msn. Älskar whatshisname när det för någon tid sen var någon annan. Vad har de gjort för att förtjäna det privilegiet? Inte ett piss förmodligen, förutom att blinka med ögonen. 

Tänk vad lätt det kan vara. 


Allting blir lättare och lättare. Är det på väg upp för berget eller funderas det på att släppa taget helt?

Dude

Natten till idag var ju inte världens mysigaste. Jag lovar att om en diktafon hade spelat in allt som "sades" i mitt huvud så skulle det bli en hel novell av djupa filosoferingar. Det är inte bara random ord som dyker upp i skallen på mig när jag mår dåligt, utan igår var det verkligen som om jag tänkte igenom allt ordentligt. Orden som ur någon bok skriven om mig spelades upp i mitt inre, beskrev precis vad jag kände och hur jag såg det med ögon utifrån. Ögonen utifrån som såg det inuti. 


Kört har jag gjort och det med tre passagerare. Man börjar ju stenhårt! 



THAT, THAT
DUDE LOOKS LIKE A LADY

night

Sweet dude! 

Vart är mina fellow irishmen? 

Hållt igång lång sms-konversation med brorsan. Film och cola och kilkenny och lite mysiga chips. Syrran var hemma. Hon fyllde trots allt år igår. Så idag var vi här och hade lite trevligt och imorrn kommer la ännu mer folk. 


Känner för lite solig kväll med grillning och gapande. På?




Harrys

Haha psykologiprovet idag alltså x) Höll på att ta livet av mig, så hårt jag tänkte. Kunde inte komma på en grej och min lärare satt vid min bänk när jag var ensam kvar. "Kom igen du kan det". "35 sekunder kvar". Jag tänker hårdare än jag någonsin gjort. Jag har nu suttit i typ 20 min och funderat. När det är 15 sekunder kvar så skriker jag ut "PROCEDURMINNE!!!!"  Close one :D 

Hade värsta fetegoa känslan och sen när jag kom hem och skulle sätta mig ner o käka med lexi och mor och far så får jag den värsta huvudvärken jag någonsin haft x) Kunde inte käka knappt. Smällde i mig två alvedon och drog till affären. Glömde köpa det viktigaste och huvudet snurrade som om jag var onykter :P Ojojojoj. Nu är det bättre så tänkte ta det där med spelningen i fredags. Bättre sent än aldrig!




Black Nürses @ Harrys, Ljungby


Alla utom frasse skippade skolan för att kunna repa tidigare. Frasse kom kl 14:30 och Phille hade lyckats fixa så han fick ändrad jobbtid och jobbade därför från 16 till 22. Lite bråttom därmed. Men repa gick bra och sen vare dags o fixa hår och sminka sig n' shit. Frasse fixade monsterfrillan, haha! 

Kl 19 skulle vi vara där med grejerna. Nästan i tid kommer vi och börjar smälla upp grejerna och får dem att sätta upp betydligt mer än vad de egentligen skulle vilja. Det ska vara helrack! Har aldrig varit där nere innan, men det luktade intorkad öl och piss. Inte trevligt direkt. Alex fixade så vi fick en loge och där dumpade vi en jävla massa skit och hängde största delen av kvällen typ x) Harrys bjöd på mat och jävlar vad gott det var. Fläskfilé och allt. 

Sen fick vi dock vänta! -.- Ingen starttid var bestämd utan allt skulle helt enkelt dra igång när det kommit folk. Vi satt i flera jävla timmar i den logen. Höll på o bli galna. Det var öl, blinkande lampor, ett hål i väggen (oops), utelåsta snubbar på taket och fulla flickor x) 

Runt kl 23:15 började Crimefactory. Det kom inte alls så mycket folk som väntat. Inte ens hälften av de som skulle komma kom x) Men vi körde som tvåa iaf och vi hade mest publik och mest röj, utan tvekan. Vi med åldern inne (hähähähähähä) drog en varsin drink och gick sen upp på scenen.

Vi körde igång och drog igenom låtarna rätt hastigt för att hinna med alla inom tidsgränsen på 30 min. Fick t o m ta bort en låt från setet. 
Låtarna blev Midnight Flower, Drunk Drivin', Our Way, Run to the candymountain Charlie, Latter Slattern, Mighty Heels och Star. Självklart höll vi inte tidsgränsen (som vanligt) och ljudteknikern skruvade lite på sig när vi sa att NU är det sista låten. Folk hoppade och såg lite galna ut och dansade och var underbara :) 

När jag nu lyssnat på filmerna som bobbe spelade in (med tveksam kvalité ^^) så gick väl min sång inte toppen på star, som vanligt, men funkade ändå på Mighty Heels, förutom i refrängen som jag typ försökt lära in samma dag. Ni får lyssna själva! 

Efteråt var det öl n' cider och götta sig inne på harrys, med fritt inträde och allt. Carter tog sig in tidigt på kvällen och vi lyckades hålla kvar honom med motiveringen att han var vår gitarrtekniker. Och det fick han göra skäl för också ;)


Hem och sova sen och vakna upp med smink och hår fullt av hårspray. Mysigt mysigt! Ännu en fredag passerad.


PUSS!








Totally

Haha övade avslutningskör idag x) Minuset denna gång med att vem som helst får vara med är att det kommit en massa spännisar och brats -.- Som tur var så hamnade de i tenoren! De kan inte hålla käften, inte hålla tonen och absolut inte hålla sig till roliga skämt x) Haha det är seriöst dumma jävlar som gått med. För tenorens skull så hoppas jag de är borta nästa vecka. Anneli upprepade flera gånger att tenoren lät som en hockeykör och som om de sjöng i tre olika stämmor. Störigt med folk som bara vill synas.

Pain



Ringde telia innan för att klaga på våra tv-utsändningar. Kan vara problem med sändarna som vi har dock så jag lyckades fixa 100 kronors avdrag på vår nästa räkning för att jag ska kunna köpa en 20 meter lång nätverkskabel och testa dra till tv:n direkt från modemet x) Epic. 

Nu väntar jag hoppfullt på att bobbe ska skicka lite filmer från i fredags! 






mornin' 2

23h senare och det är samma känsla om igen! Vad hände med dagen egentligen? Dessutom försvann den fina solen och ersattes av deppiga jävla moln. Solen teasar mig som fan. 

Är lite smått förundrad över hur mitt röstregister denna morgon flyttat ner sig några snäpp, sådär som det gör ibland när man inte har snackat så mycket under dagen. Min låga barryton-stämma har ju nästan ersatts helt av det höga registret. Jag klagar inte. Bara när det inte funkar till 100 i basstämman i kören som det blir problem ^^ 

Dessutom susade en kul reklam på spotify förbi om att sälja sin mamma. Intressant :P




mornin'

Det är fortfarande "morgon" för mig. Jag var ändå uppe kl 11 idag x) Och det efter att ha kommit hem kl halv 3. 

Tiden har bara runnit genom fingrarna på mig. Det var ju nyss som jag gick upp!? Kl visar 17:35. Wtf? En colaflaska snart tömd och gårdagens smink sitter fortfarande runt ögonen på mig. Håret är heller inte helt mjukt efter allt hårspray. Shit the same, duschen snart och mysa. Ehe. 

Gårdagen tar vi lite senare, när jag fått tag i fler bilder och kanske lite goa videos också. Ska bara ha tag i Bobbe :)



RSS 2.0