< Till bloggens startsida

ye

Helgen 

=

Fredag: Klubb Roxx med förfest hos hampus

Lördag: Påsklunch n shit hemma och sen inflyttningsfest hos alex i hans nya lägenhet i stan

Söndag: Dö lite 

Livin' on the catwalk - Dizzy


jävlar vad nästan sommar det var

ÅH, jag hade ju förresten världens härligaste jävla vårdagschill förra torsdagen med frasse i växjö! Vi var på dag X med skolan och efter det så stannade jag kvar med frasse i växjö. Vi drog runt i musikaffärer, gick till Subway och köpte käk (en hel jävla vetenskap att beställa där :D) och satte oss sedan med cola och en varsin cancerpinne i solen i linnéparken! Lite Mötley och Skid Row på det så....ja....kan det bli somrigare innan sommaren? Skulle inte tro det! Helt jävla underbart som sagt :) Sen vare sol i ansiktet hela vägen hem (Y) Lycka!


Idag har jag dock pillat med plankningsuppgiften till ljudtekniken och brorsan är även hemma så har umgåtts med honom förstås :) Fast det har varit väldigt avslappnat och skönt. Imorrn firar vi morsan så hela familjen kommer hem. Alltid lika kul :)




CHIIIIIIIIIIIIILL! 




Blibbliuj

Asså gårdagen var ju helt jävla galen x)


Jag är väl inte säker helt på allt som hände, minnet är lite luddigt, men det inkluderade iaf  händelser som att jag drog philles axel tillbaka i led efter att den hoppat, tappade bort diverse saker, folk som ramlade omkring, en utslagen värd, sitta i en källare ett jävla tag med ett par strandade jönköpingsbrudar och...ja...fan det var galet! :)


Mår skitbra nu men en pizza hade inte suttit fel! Claudi hade dock inte öppet när jag åkte från stan med lexi :( Pain!




Shop shop

Poängen från rockkarusellen i fredags kom....kunde ju varit bättre xD haha! Men nu kan vi äntligen börja repa igen efter en månad x)


Förbeställde Crashdïets nya skiva igår så får den i brevlådan på releasedatumet! Smaskens! Förmodligen är den signad också :D till mig t o m! 

Skinnjackan beställs inom någon dag också! Ska bara ringa ett samtal till min kära broder i malmö när han kommer tillbaka till sverige och be honom sponsra köpet som 18-årspresent! (Y)

Imorgon blir det inflyttningsfest hos Tompa, dock lite släkttjafs innan det :)




Hej

Någonsin tänkt på ögonkontakt?

Varje gång du går förbi någon okänd på gatan, så tittar du ner eller stirrar rakt fram, samtidigt som du småtittar på personen för att se vad det är för någon - kanske någon som ser bra ut?

Man undviker i vilket fall personen och säger inte ett ord när man går förbi varandra....MEN, jag kan nästan garantera att så gott som alla känner att det är lite konstigt att inte hälsa. Jag tror att man genom skolan lär sig från att man är liten att man kan inte vara vän med alla, och man "ska" inte hälsa på alla. Det ligger kvar, men jag kan nog satsa rätt mycket på att om man tänker efter, så känns det konstigt varje gång man går förbi någon i tystnad. Egentligen så måste man nog koncentrera sig lite grann för att inte titta personen i ögonen och säga ett enkelt "hej".

Ingen skulle ha något emot det. Tvärtom.

Jag vet att jag skulle tycka det var trevligt :)

Break

Diskuterar med frasse om ifall vi ska lira i växjö på fredag x) Han är väldigt på om man säger så, men vi andra var lite osäkra eftersom vi bara får 10 min. Aja, jag nöjer mig med vad det än blir x) Tycker det är kass spelning, men tycker ju det är skitkul o lira så....vi får se. Nu ska ju snart våran lokal vara färdig också så jag hoppas på att vi kan flytta in våra grejer dit snart, helst denna veckan. 
Efter det är det Harrys i april som gäller. Då blire antagligen lite nya goa låtar också :)


Chill i skolan faktiskt. Fet håltimme pga utebliven körsång. Imorrn ska vi lyssna på treornas projektarbetsredovisningar. Likaså på fredagen och på torsdagen spenderas så gott som hela dagen i Växjö då vi är rätt många som ska på "Dag X" som har med UF att göra. Fett!


Vad hände förresten nånsin med cigarrerna i disneyfilmerna? :)

Rock n' Roll darlin'

Jag vet inte varför men idag har jag mått så jävla bra :) Jag hostar fortfarande stundtals halsen av mig men ändå så har jag haft en oförklarlig skön känsla i hela mig idag! Känns bra som bara den :D Inget kunde sno mitt humör.


I fredags vare ju spelning i Jönköping! :) Drog hem till alex först och löjlade oss och sminkade oss n shit och sen vare en lång jävla bilfärd. Fruktansvärt kul hade vi ju dock :P

Kom dit och såg att scenen var något av det minsta vi sett xD När vi lirade så fick Alex stå bakom mig och jag fick ha mikrofonstativet nedanför scenen :P Nä det var rätt illa, men alldeles förskräckligt gick inte spelningen. Min röst var ju dock paj så när jag sjöng lät det inte för vackert x) men körde på så hårt jag kunde iaf och efteråt så var jag hes så in i helvete. 

Lirade Our Way, Midnight Flower (som vi lirade för första gången, gick rätt bra faktiskt), Run to the Candymountain Charlie och Star. Medhörningen var uppenbarligen piss om man inte stod precis där jag stod så de andra hörde inte riktigt vad som hände x) jag hörde alldeles perfekt dock! Skedde några större misstag så hörde inte jag det iaf! Phille blev ju förstås också packad precis innan vi skulle gå upp på scen ^^ 

Härligaste var ju dock att få träffa Bella igen, som jag mötte i Värnamo sist när vi lirade där. Roligast var när hennes polare kom fram och var säkra på att de kände joffe xD haha! Det är en fejkare igång igen som har konto på bdb och allting. Hon hade både sms:at och snackat i telefon med människan haha. Hon var säker på att vi jävlades med henne och de hade varit i Värnamo också för att möta oss x) Vi ska nog få tag i den här jäveln!

Efteråt så drog vi till ljungby och jag och phille (som var packad hela vägen hem) tog oss in på 24h. Drog dock och lämnade guror sen och när vi kom tillbaka så behövde vi ju inte blåsa igen, så nu hade jag med mig romen, säkerheten var på topp. Märkte dock att det luktade ordentligt när jag drack så fick vara lite försiktig x) Hejade som fan på Malin och Vickan och deras lag Kalabalik! Satt med en banderoll och skrek halsen av oss. Skriken bestod mest av olika tips på tacklingar och glädjevrål när vickan fällde en brud två gånger så  hon inte kunde springa x) dessutom ett headshot och en tackling från någon annan, kommer inte ihåg vem :P 

Tjejerna gjorde ett utmärkt jobb dock, fast klockan var halv 5 xD Hur det gick senare på morgonen vet jag inte. Så länge pallade vi inte vara uppe x)


Nästa spelning är KANSKE nästa fredag i Växjö. Vi vet inte längre om vi har lust då spelningen bara är 10 min eftersom det är deltävling i Musik Direkt. De kan ju ta sin speltid i röven! Vad hinner man visa på 10 min? Två låtar......suck.


Halvtöntig bild x)




martyr

Idag ska jag tamejfan bara slappa o glo film

Dock kom jag på nu i skrivande stund att jag nog har GeMu-prov på onsdag xD fan! måste plugga!



Dags att släppa taget! 



I rape myself

Kommunicera över  blogg är överskattat x)


Låttitel: "I rape myself"

Kan man våldta sig själv? Våldtäkt = tvinga någon till något mot deras vilja för att man själv njuter av det.

Såååå när jag dricker massa cola medans jag kollar en film, fast jag inte vill eftersom man måste springa på toaletten hela tiden, men inte kan låta bli för att det är så fruktansvärt gott......våldtar jag mig själv då? 


Chill

....

Inte för min skull, helt för din egen.
Bara det blir bättre så.



Mmm, those lips, I swear,
were painted by roses red
with wicked poison
a kiss you will
never forget


Texten till Midnight Flower så gott som klar! Blir o lira den o röja imorrn.



Studiedag

Blivit satta i kö nu till att spela in i Växjö i studiefrämjandets studio! Awesome! Längtar som fan! Får la börja diskutera vilka låtar som ska spelas in imorrn :)

Denna Lizzy Trash vill dessutom att jag ska skicka låtarna gratis till henne för att hon ska ha dem på sin mp3, och av den anledningen inte kan köpa skivan.......hört talas om rippning?


Inte så mycket o säga ikväll, inga djupa funderingar eller någonting....hela dagen har flutit på utan att något speciellt hänt och det känns halft som om jag slösat bort hela studiedagen x) Min kropp och mitt sinne var helt enkelt inte berett på det här :P men skönt iaf!

habbala

Hostar fortfarande som en jävla isbjörn!

Lyssnade på nån fräsig tant i skolan idag som hade föreläsning om sex n shit. Haha var rätt kul ändå x) Fast hon körde samma skämt 5 ggr typ och hade lite allt möjligt för sig :P Fruktansvärt chill!

Drog o repade sen och faktiskt så sitter Midnight Flower något hyfsat :P Ska ju repa på torsdag också så. Satt faktiskt tillräckligt bra för att vi skulle kunna börja på ännu en ny låt: "Beetlejuice", hette den innan iaf, nu tror jag den hette något med Heels....aja kommer bli asbra iaf! Låter Black Nürses som aldrig förr om oss! Fan vad vi ska röja sen ;)

Missade dock bussen, fast jag och alex jagade den genom stan xD Hann inte ifatt den så drog till lägenheten och glodde lite film med Carl. 

Nu är jag pissed för att man inte kan glo mer än 72 min åt gången på Megavideo, så kan inte glo på Freaks and Geeks på ca 1 timme x) Irriterande när det bryter mitt i ett avsnitt ju xD


Chill!




lalala

Konsert idag på Grand! Första låten var brevet från kolonien som vi skulle kört tre stämmor på och vi kunde den verkligen inte men var tvungna o gå upp o köra den iaf x) Då kan man ju gissa hur det gick!

Resten av konserten gick väl hyfsat men det kändes verkligen som att ingen var peppad alls xD En av de sämre konserterna vi gjort, om jag får säga det själv! Tangokavaljeren är rätt nice dock :P får köra på stenhårt på den på fredag då vi kör den i skolan. 

Nu tänkte jag gå o lägga mig, finns ändå inge kul o glo just nu. Hostar dessutom som fan men det brukar lägga sig på dagen. Så jag går i skolan och mår fint men när jag ska ta det lugnt på kvällen och sova så kommer det och våldtar min hals rätt hårt! Inge kul!

På fredag äre Jönköping som gäller! Sista deltävlingen i rockkarusellen. Ska lira en ny låt antagligen! Midnight Flower, som jag knepat på ett tag nu kommer bli jävligt fet o lira live! Spelade in solot ikväll åt Phille så att han kan börja knåpa ihop solo! Lämnar det till honom. Dessutom börjat skriva på ännu en låt. Känner att jag ska sätta mig ner nu och försöka få ihop låtarna jag har på gång innan jag börjar fiffla ihop alltför många riff :P Men det är svårt när det kommer massa nya goa melodier hela tiden x) Aja!


Hejdå!....?




Youth gone wild!

Helgen ja! :)


Igår så vare fet 18-årsfest som gällde! Louise och fyra till som hade fixat fyrverkerifabriken.

Först drog vi till Chrislyne efter att ha väntat lite i lägenheten med thomas och sebbe. Förfestade där och tog sen taxi ut till fyrverkerifabriken. Fyfan vilken jävla fest asså :) Dansade n shit t o m. Tänk vad fan man gör när man är packad x)

Blev lite slagsmål och skit och det blev att gå emellan och sen gömma undan Thomas från polisen när de kom xD Helt jävla uppe i varv vare men mestadelen av tiden så var det ju helt enkelt bara röj och sjukt kul x) 

Jag och jonas skulle gå tillbaka till stan sen men då kom DJ:n och plockade upp oss så det slapp vi xD vettefan om vi hittat annars :P

Bakis idag men jag överlever. Sov rätt gott när jag kom hem från stan i morse.


Tagit lite bilder från Chrisse och någon egen :)










Aftermath

Nu sitter jag här igen! 

Mitt dåliga humör har lugnat ner sig lite. Gjorde nämligen psykologiprovet idag som jag stresspluggat till. Gick väldigt bra faktiskt, med massa psykiatriska grejer och olika sjukdomar, bl a två analyser som MVG-uppgifter där man skulle ställa diagnos. Iz azum!

Har börjat trappa ner på datorsittandet eftersom det snodde onödigt massa tid x) Sitter mer med guran och sång istället (Y) Mycket bättre!
Men idag så tänkte jag att jag kunde chilla här eftersom jag laddat ur på provet :P Det blev direkt o glo How I met your mother och solsidan, plus smälla på spotify nu och kolla in lite skit jag missat under de här dagarna. Man missar verkligen en del när man inte längre sitter och glor varje dag xD haha!

Cola i frysen och starka chips är nog så underbart dessutom! Blev lite nyfiken när jag satte mig på varför het mat känns het egentligen x) Så jag googlade runt lite på olika skit och det var rätt intressant + att jag hittade den brutalaste jävla chilin som heter Bhut Jolokia, a.k.a. Ghost Pepper! Finns en skala man mäter styrkan med och när den annars starka Habanero mäter ca 350 000-500 000 på skalan så går Bhut Jolokia upp i 1 050 000 x) Br00tal om nåt!! Lite sisådär kul vetande! Youtuba det!


För övrigt så kan vi uppenbarligen vara i Alex farsas replokal imorrn igen så det blir repat iaf = (Y)

...

Suck!


Ibland måste man faktiskt kunna ursäkta sig! Behöver plugga egentligen men Alex tycker uppenbarligen inte det är kul o repa när inte alla är med! 

Så nu blir det att antagligen repa iaf, fast det kommer sätta mig i skiten.


Skit samma!

suck

Allför ofta nu för tiden äre folk som snackar på och påstår att man gör fel och skit, när det egentligen är de som beter sig som rövhål! Fler o fler - dags o börja tänka efter!

Still in mood from yesterday!


Ibland funkar inte familjen som den ska!

slut

Jag är så besviken.

Besviken på att folk tror sig veta vad som är bäst för andra, besviken på att folk nedvärderar vartenda jävla sak du tar för dig för att det inte är åt "rätt håll" du rör dig. 

Besviken på att familj inte betyder sammanhållning och stöd, besviken på att folk förändras till något så jävla illa från att ha varit så bra. 

Jag är trött på att vara fast i en utgångspunkt, trött på att behöva försvara vartenda tanke och känsla, alla värderingar och drömmar. För är det inte någon jävla arbetardrönare man vill bli så är bör man tänka om! 

Efter allt detta känns det om om jag kommer skita i de flesta och endast ha kvar de få som verkligen bryr sig, polare, vissa syskon etc.  
Och mor, som hon finns där! <3

Jag är trött på att bli anklagad bakom ryggen av de närmsta!


Jag är besviken på hela skiten!!!




=D

Haha självklart så är det första vi gör när vi slagit oss ner i soffan backstage att börja käfta med ett annat band! Kaxiga snorungar är det värsta som finns! Vi tog väl så gott som hela rummet i besittning och smällde på Mötley för hela slanten och råkade sparka hål i tak och allting. Vi hade grymt mycket energi iaf! 

Vi tog oss igenom tiden innan vi skulle lira med whiskey och öl och....godis....;)

En liten film som nån snubbe filmade. Ska få fler sen!



Värnamo rocks!

Fyfan vad kul det var :)


Vi gick upp på scen med oddsen emot oss xD Tidigare under kvällen hade det varit 4 andra band som lirat och alla lirade death/deathcore/metalcore så det var ingen som lirade något ens i närheten av vår musik xD haha! 

Men när vi gick upp så var det ändå en skara som var framme vid scenen. Lirade sist på kvällen så vissa var la lite sega. Men vi fick fetego respons av alla efteråt och en av arrangörerna var eld och lågor över oss. Tyvärr hade vi ju ingen demo o ge honom men han skulle söka på youtube sa han :P 

Nästan alla var sjuka dessutom så nu har jag en lagom go huvudvärk x) Får väl se om jag pallar dra till Klubb Roxx imorrn. Lyckades fixa hem mig till Ryssby tillslut men nu har Alex min förstärkartopp i sin bil så får lira på ministärkaren som låter skit nån dag.


Dessutom vare ju inte fel alls att jag lyckades ragga upp o fixa numret till en über brud ;) haha! Nån gång ska man väl göra nytta av alla jävla gratis sms man har ^^ 

Asnice helt enkelt! Nästa stopp blir Jönköping om ca 3 veckor! (Y)

Värnamo blir av

Jajjemen det blir spelning i Värnamo iaf! 

Så gott som alla är sjuka eller dylikt men fan om vi inte ska kunna röja till det som fan iaf! 

Jag är sugen som fan just nu på o få ut nåt mer ur scenshowen! Lite mer av horror-style-sminkning? 

Vettefan! Något stört iaf!


God natt!

Don't hold your breath

Jag vet inte vad jag ska skriva! Känns som om en massa annat tagit upp tiden för o tänka eller göra något annat. 
Sitter och filosoferar en massa och tänker på vad fan det är jag vill egentligen! Det är jävligt svårt o lista ut just nu!

Bråk inom bandet mellan två medlemmar och imorrn ska vi ha bandmöte och försöka ordna upp saker. Ska ju för fan lira på fredag! Just nu ser jag inte på det med någon direkt entusiasm. Vi får se hur det ser ut efter imorrn!

Dessutom har jag varit sjuk idag och vet inte hur det blir imorrn, om jag stannar hemma eller drar till skolan. Jag behöver mina strängar och min GeMu-bok. Måste hinna byta och spela in de nya strängarna innan fredag. 


Oh she's staring to
the back of your mind
black leather
deadfuck one of a kind
Oh she's staring to
the back of your mind
black leather
deadfuck one of a kind



Lookin' for the midnight flower!
Those eyes...oh those eyes!

RSS 2.0