< Till bloggens startsida

äh

Förra inlägget var fan inte nyktert!


Just nu mås det piss. Drog endast till skolan för psykologin idag. Det är seriöst den bästa kursen jag läst! Intressant som fan! Psykologi B då. A-kursen var inte lika intressant, även om den var über den också! 

Varje dag repas det som fan men känns stressigt som fan ändå! En och en halv ny låt blir det haha x) Alla verkar lite sjuka, förmodligen för att frasse tvunget skulle hosta upp hela världens baciller på repningen i måndags. Huvudvärk, trötthet och besök i tingsrätten gjorde inte dagen bättre heller för de stackars bandmedlemmarna. Jag vettefan just nu asså. Blir nog till o stanna hemma imorrn också. Provet i ljudteknik kan jag göra nästa vecka, likaså samhällsprovet. Ska kolla så inte den kursen avslutas nu snart, för isf har jag numera två prov att avsluta innan kursslut. 


I feel like shit, but at least I feel something

Take a walk

Bara att sätta sig vid tv:n efter middagen idag, strax efter att jag vaknat, var underbart. Det var omväxling, om än kanske inte en som försätter en i rörelse utomhus i den friska luften. Kände mig jättepigg efter det faktiskt! Och sen drog jag ut en runda efter att ha degat lite vid den obligatoriska datorn. 

Det var tyst, tyst, tyst. En gräsklippare hördes någonstans avlägset. Jag gick med lurarna eftersom när man kommer ifrån sin säkra lilla egna gata så är det inte lika soligt och mysigt. Jag gick ut när solen mognat lite, när eftermiddagens ljus vant sig vid sin glans och inte längre behöver lysa så fruktansvärt starkt för att visa på sitt framträdande på himlens helblåa scen. Skuggorna vågade sig fram och trots solens blygsamma men ändock mer än märkbara sken så var det varmt och skönt. Luvtröjan på och ut. Bara det att efter min egna gata blir skuggorna lite längre, lite djupare. Därför åker musiken på och den följer mig en bra bit ner från backen ner mot "byn", "centrum" av Ryssby. Där är solen mer framträdande igen och jag fortsätter min vandring. Min förfrågan efter en kompanjon blev det tyvärr inget positivt svar av så vandringen fortsatte i ensamhet. Ingen tår fälld för det, det var underbart. Att komma och se sjön glittra är en sommarkänsla som jag saknat i flera månader. Äntligen! 
Industrialiseringens budbärare förstörde dock helhetsbilden där de stod vid piren och skickade ut sina syntetiska pulver i sjön för att få den att behålla sin naturlighet. Ironiskt! 
En solupplyst bänk fick bli pausen i vilken jag kunde sitta och tänka lite. Musiken var fortfarande på, men nu ändrades den från den drivande, härliga musiken till lite mer lugn, men ändå lika härlig musik. Damien Rice viskade nu i mitt öra och gjorde inget sämre jobb av att behålla den sköna somriga känslan. 

Till slut var det förstås dags att vandra hemåt och via vägen längs med sjön, gick jag och smånynnade. En rosa motorcykel korsade mitt synfält, en rätt ovanlig syn. Någon dag ska jag ha en sån :) Eller jag ska i vilket fall vara inblandad i ägandet av en. Kanske en närstående, nån dag. 

Hemma städat, plockat undan all skit på golvet och dammsugit så fint. Mor kommer bli glad, likaså far. Alltför vackert var det väl inte. Nu ska jag se vad som händer resten av kvällen, om jag gör något annat än att printa ner mina tankar i lyrik för det röjigaste och mest sminkade bandet i ljungby! Så mycket inspiration har kommit den senaste tiden och jag känner verkligen hur jag kan börja få ner en del på "papper". Härligt härligt!

Det får en att tänka efter.....



We're the kids of the underground

Jag har inget vidare djupt att skriva om nu heller.

Mitt liv flyter la på. I helgen var  vi o festade satan i stan. Drog till Alex ett bra tag. Älskar hans lägenhet lite allvarligt sådär :) Så jävla skön är den! Satt och söp där och efter ett tag kom det en dude med the stuff. Helt plötsligt var det som om fyllan flyttades fram tio steg och vi fnissade som små flickor. Ett av mina manligare ögonblick, absolut!
Sen drog vi till Terres brorsas lägenhet och lirade fylletwister. Helt plötsligt kastar sig phille som satt på ryggstödet i soffan rakt bakåt i ett plötsligt infall av awesomeness! Resultat = Coffe får dra axeln i led igen! True story. :P Hade en film i mobilen som bevisar detta. 

Jag vet inte hur, men helt plötsligt var vi iaf i stan också, och som alla vet så suger stan. Men jag mötte iaf mina brorsdöttrar på café4u och det var ju lite kul sådär :P Chillade satan sen och det hände en massa skit, dålig skit, men ja......shit happens :) 

Crashdïets nya har blivit nästan sönderlyssnad här känns det som! Men är det awesome så är det!






>
Efter att ha sovit en ca 1,5 konstruktiv timme så finns det ju en massa o fundera på....men det hinner jag inte nu! :)

Dock så verkar det som om bandet vi fixade till studiefrämjandet har splittrats och därför behöver vi nya band dit! Vet inte hur det blir med våran gratis hyra nu! Aja, om nån vet något band så säg till! We'll hook em' up! 

Ska dra o glo på lite acapella med The Real Group snart i Växjö och käka fetelyxigt käk. Men först ska jag hälla i mig min älskade mountain dew och glo ett avsnitt till av Drawn Together! Iz mys! 


Bai

Zz>><<

Fan mår jag illa för? 

Slängde i mig en huskur av pressad citronsaft och salt x) Funkade uppenbarligen!

Musiken från Les Miserables är verkligen underbar xD Jag måste se om jag kan få tag i musikalen på nätet eller nåt! Helst vill jag ha en speciell version men jag vet inte om den är filmad med handkamera....isf går det ju inte x) 

Nu funderar jag fan på o sova! Ska plågas lite tills fredag! I'm screwed x)




Betingdag

Dagens stora händelse var väl att vi hade beting! Det är alltså när man spelar upp sina instrument man har privatlektioner i på scen framför publik. 
Jag körde både mitt sångbeting och gitarrbeting idag och jag är faktiskt jävligt nöjd! :) 

På gitarr lirade jag take five som är en jävligt svängig...jazzlåt? Asskön iaf! 
Sången hade jag en jävla beslutsångest om. Skulle ha kört Father & Son var det sagt men jag ville mycket hellre köra Empty chairs at Empty tables. Den är så fruktansvärt snygg så jag tänkte att vafan, man vill ju göra något nice när det väl är beting! Så jag sms:ade min sångpedagog igår kväll för att förbereda henne och frågade även om hon kunde kompa mig. Sagt och gjort, idag körde jag den och det gick bra som fan. Har aldrig haft en låt där jag går upp högre! Roligare att sjunga på höjden än på djupet ju! ;) 

Många andra jävligt sköna låtar och härliga beting! Man får alltid skriva ner massa efter betingen eftersom man hör så många sköna låtar! Så även denna gång. Andra hälften av betingen sker imorgon. 


Nu ska jag väl sätta mig och skriva in texterna från texthäftet till Generation Wild på datorn så de är lite mer lättillgängliga när jag behöver kolla något! Finns ju inte på nätet än :O Dåligt av folk! Jag gör samhället en tjänst, minst!


PUSSSSSSSSSSSSSIIIIZZZZZ!



Lördag

Mack-gubben är tillbaka!
Jag slängde ur mig ett uppmuntrande ord!
Du vet, det är ju sånt man gör.
Jag tror han fattade att jag inte menade det! 
^^

Jobbat hos syrran idag. Tjänade en sådär 200 nånting. Jobbade la typ 3,5 timmar eller nåt. Alla extrapengar som jag kommer över är ett måste! ^^ Nu kan man dra ut nästa helg kanske :) Estetfesta hos hampus.

Fick en riktig jävla mindflash och började skriva mer på en låt. Eller jag har allt i huvudet så får väl skriva ner det snart. Text gick också. Har en massa idéer iaf. Små rader nedpräntade i ett dokument så de inte glöms. 




I can't save her
cause there's nobody home
I can't change her
she's too far gone and my
heart breaks cause' I couldn't 
reach her.
Noone can save her now!




Feel good chemical

En text som satte ord på mina tankar,
känslor och hjärnpladder.
Vem kunde ana
att sån vishet kunde rymmas
i ett förgånget kunskapspapper?



Gick fruktansvärt bra idag på nationella provet i svenska B! Kändes som om jag verkligen fick ur mig det jag ville :) Dessa prov är nog ändå de bästa!

Repa sen och lira fetegoa nyaste låten Mighty Heels.

Crashdïets skiva är förresten asbra! Plus att jag skrev fel i förra inlägget :P Är Native Nature som skriker Skid Row! 



All I need is another hit
yeah one last fix to
keep the blues at bay
All I need is another kick just
one more kiss of death and
I'll be on my way!

Feel good chemical





Ny skiva!

Aaaaah!

Idag släpptes Crashdïets nya skiva, vilket betyder att när jag kom hem så väntade en mysig liten sak i brevlådan!

Skivan är mäktigt mysig och blir bättre och bättre ju fler gånger man lyssnar på den! 

Fordralet hade nån spricka som skett i transporten, men who cares? Skivan smakar ordentligt 80-tal och speciellt "Rebel" är väldigt Skid Row! Den dänger till ordentligt! 

Dags o slänga in låtarna i mobilen så jag kan avnjuta dem imorgon på bussen. Behövs när det skall göras nationella förberedelseprov i svenska imorrn x) 3h! Inte för att man kanske sitter så länge, men det skvallrar ju om vilken tid det KAN ta. Jag gillar ju o skriva så man vet aldrig om jag sitter där så länge xD Men så nu ska jag ta o läsa igenom texterna som man ska använda och hänvisa till i skrivningen! I feel the pain! Första texten var ju dock jävligt djup så jag hoppas det är fler som den, haha! ^^ 








Lite fint signad sådär! Lägg märke till "till Christoffer" i hörnet ;)



En liten fin hyllning till Dave Leppard fanns även gömd under skivan


Nicke's 18

Kan man sammanfatta helgen? Vettefan! 

I lördags så drog jag ut med Nicke som fyllde 18 och mötte upp med Robin P, Alle, Joffe och Sebbe + randoms. Vi drog hem till Tompa och började festa så smått. När vi fick igång alla så vare allsång på Fuck You I'm Drunk som gällde stor del av tiden! :D Sen drog vi därifrån, mäktigt onyktra och högljudda och jag gick in och terrade Phille lite som jobbade :D

Sen vet jag att vi drog till godsmagasinet och glodde på McPieass och Screamer, drog hem en stund till Hanna och myste (när vi skulle därifrån gick jag och skrek om att nån hade snott min jacka, men uppenbarligen hade jag kommit dit utan nån jävla jacka x)), drog till köket, käkade på torino där vi hade otroligt kul åt Robin som var otroligt jävla borta x) och sen drog jag, Nicke, Robin och Alle till Chaplins och chillade ett tag innan jag o Nicke däckade hemma hos syrran, jag i soffan och han på golvet xD haha. 

Hände ju en jävla massa men jag orkar inte dra upp allt och en del har försvunnit i dimman och aldrig kommit ut igen. Men fyfan vad jävla kul det var :D Nu ska jag kolla hur mycket pengar som försvann på köket (Y)

Puss!!!!!!



Fuck you I'm drunk:

cheers

jamen SKÅL!

Tanden tandis

Jag gillar fortfarande inte tandläkaren x) 
Förr var man alltid rädd för borren och sån skit men nu vet man för ett faktum att det som är värst är de är så jävla hårdhänta och jävliga! 

Det sitter iaf en tv i taket som sänder ifrån tandläkarnas egna tv-kanal, denTVision, som det så fyndigt heter -.-
På denna kanal är det alltså bara random klipp från olika jävla ställen på jorden. Först var det noshörningar, sen fiskare i Grekland, sen helt plötsligt snö och sen tillbaka till savannen för lite strutsar (ok, strutsar lever kanske inte på savannen men vafan...eller gör de? nääää....). Dessutom heter maskoten.....wait for it.....TANDIS! Och han är en....wait for it.....TAND!....

Plus att efter allt fluor och skit man får så kan jag inte släppa tanken på att det smakade precis som sprit i munnen efteråt. Jag kan inte komma på vad för nån sort men jävlar i mig att det är nån sprit! 


Jag klarade mig förstås über dock så det kyffet ska jag inte tillbaka till på ett tag! :)




ööööööh

Man borde ju skriva mer djupa saker n shit här och vad man tycker o så men vad fan ska man skriva om? :P Jag lovar att så fort jag kommer på något bra så ska jag spruta ner er med åsikter o skit. 


Aja, vafan, akkeguran är inte här och jag är sugen på o skriva musik. Får bli till o trycka ner lite lyrik och lägga det till musiken sen :) 


Mys på!

tänk

Du vet att du har nått bottnen när du är slutar som en dubbad serie på Disney Channel! 
Visa ord från Coffe n' Joffe, som förövrigt planerar sin ingång i disneys värld som en mycket bättre version av "jonas brothers". Coffe, Joffe o Poffe, doin' it awesome!


Sexistiska reklamerfilmer är de bästa! Axe och Coca Cola Zero bråkar lite i toppen av listan :)

blaha

Tänk på vad du talar om,
om vem du talar om
och om du bör tala alls



jävla te!

"you must watch dear,
it'll all be over soon"

chill

yeah I know you're in...
but is she? :)


Mitt te har en konstig bismak av nöt....

Kvällens filmkrav!

WHOOOOOOOOOT!

Helt jävla underbar film! 

Nåt som alla borde se vafan :D do it!




Time to start again

En liten fin runda in till stan och lämna förstärkaren i repan blev det! :) Fan, jag som ville ha gött ljud hemma o lira med x) Nu blir det 15W rå skitkraft istället. Knappt hört nåt värre. Aja, imorrn blire o repa iaf äntligen! :D På tiden! Dags o ta tag i lite nya låtar kanske.

Funderar även på hur jag ska göra på betinget. Funderar på o sjunga Empty chairs at empty tables. Om jag sätter de höga tonerna vill säga ^^ och jag vet att jag fixar dem, men måste ha halsen i bra form så om jag är lite förkyld eller nåt så kommer det inte gå alls xD 

Här har ni den! Sjukt episk jävla låt! (den i början då)



Något som är helt utanför den vanliga sortens inlägg för mig :)

Prylslyna som jag är så måste jag ju bara säga att Ipad, som typ är nya übergrejen från Apple, inte är värd o köpa än x) 

Ingen USB, ingen kamera och förmodligen programvara som det har kompromissats med för att få ut den på marknaden så snart som möjligt! Inom några månader kommer det att komma ut uppdaterade versioner, precis som med Iphone. Så om man köper nu är man ju rätt puckad egentligen!


Edit:

Glömde skriva det innan, men nicke påminde mig så duktigt :) Ipad har ingen multitasking och kan därför bara hålla igång en sak samtidigt! Att lyssna på musik samtidigt som du är ute på internet är alltså bara att glömma x)

And so it begins

Ah det var mysigt som fan i helgen :)

Det blev köket alla tre kvällarna x) Startade påsklovet riktigt ordentligt iaf! Festa hos Alex i hans nya lägenhet var ju inte heller fel alls! :D Haha! Den var lite lugnare än vanligt och det var en del jävla diskussioner som urartade lite haha. Men kom nyss ihåg en grej och fyfan vad kul det var xD

"öppna för fan! Jag vill ha whiskey!"


Bobbe fick ju dessutom sin perfekta öl och var glad för det :)



Lite go musik från kvällens film dessutom:


epic

Haha man bara glor, rattar in sig på nån random, och ser denna jäveln asså! Man ville bara säga till honom vad hans jävla brud gjorde för en vecka sen, rakt framför allt o alla! Vill bara gå o ställa mig o stirra henne i ögonen och förklara enkelt och bra, hur stor hennes avsaknad på respekt, både för andra och för sig själv, är! 

Njutning! 



JAG är hemmea från ljungby nu och jag skriver nåt imorrn istället! =DDDDDDddd

yeah

Blev en ordentlig runda igår på puben med bocken + anita, olivia och damien! 

Tänkte dra till chaplins först men det var jävlar stängt när vi kom dit x) besvikna trodde vi kvällen slutat innan den ens börjat, MEN...när vi går förbi "Köket" så är det lite folk där och lampor på ett dansgolv n shit! Så vi drog in och då har de visst börjat ha nattklubb där! Öppnar idag egentligen men var typ smygöppning eller nåt :D

Med svaret att de höll öppet så länge de kände för det så drog vi in där och myste som fan! Öl efter öl efter öl (som för min del bocken stod väldigt mycket för, man tackar mannen) och helt plötsligt var klockan fan 2:15 typ! Jag och bocken lämnar de andra och vinglar hemåt! 


Awesome som fan! :) 


Ikväll blir det ut igen med mannen och dra på klubb Roxx, bl a också med Hampus (förfest hos den pojken innan dessutom) och anita! Iz gonna be awesome (Y) 

Dessutom blev det en hel del fylle-sms igår xD haha! Bocken som påverkar mig dåligt ;)


Chill!



något dök upp

Drar nog in till Ljungby ikväll o tar några öl på puben med bocken :)

mhm

Soft soft! Veckan är äntligen över x) varit prov till förbannelse och idag lämnade jag in plankningen på ljudtekniken och gjorde matteprovet. Gick la inte speciellt bra xD 

Men soft sen o gå på stan med joffe o filosofera över hur gamla vi blivit...på sätt o vis ;D
Så ikväll blir det la softa - film, öl, chips o cola 


Någon kom visst och smygfotade när vi väntade på att samhällslektionen skulle börja :)




RSS 2.0