< Till bloggens startsida

Dan' före dan' före dopparedan'

Igår drog jag trots min ringa hälsa till växjö för att spana lite julklappar. Pengatillgångarna var knappa 100 spänn men det räckte trots allt både till en bok till syrran och käk för mig och frasse x) Vi köpte oss ett kilo pommes, ketchup, chips, cola och en varsin pizza att göra i ugnen! =) Lite övermodiga var vi kanske vad gällde våran hunger men rätt mycket gick ner....sen mådde vi lagom bra x)

Idag blev det o repa, ta ut pengar och byta upp sig till nytt busskort. Nu har vi sånt där fint nytt som saknar magnetremsa =) Modern days. De säger ju att de ska sluta ta emot kontanter över huvud taget på bussar...frasse hade teorin att det är säkrare....undrar hur många som får för sig o råna en buss? :P Men företag i allmänhet och bankväsendet vill väl helst se att allting skall betalas med kort och överföringar. Vanliga pengar ska bli onödigt och helst försvinna från handeln. Men den dagen då allt är datoriserat och de största servrarna kraschar, då är vi rätt körda! För det lär ju hända! De får la ha en jävla massa back-up-servrar. Man kan nästan garantera att det strular till sig någon gång liksom! Till slut kommer säkert ett supervirus också som fuckar upp allas konton och gör oss utblottade utan att vi kan göra något åt det.....ja vad skall dessa fasoner bussarna tar till leda världen egentligen? :D

Efter repningen så bjöd syrran på pizza, monster och chips! Svulleri för fulla muggar! :D Nu sitter jag här och nördar på facebook, checkar lyrik och njuter av sjuk musik.

Chill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0