< Till bloggens startsida

Partey!

Se på fan, det blev båda alternativen :)


Igår så kom alex och hämtade mig här och vi drog till systemet och sen hem till honom. Chillade lite och lekte med hans farsas Loop Station. Prylgalning som jag är så ska jag skaffa en när jag börjat jobba och tjänar lite goa pengar. Enkelt sagt så äre en grej man kan spela in ljudklipp på och sen spela med till dem.

Sen blev det hem till hampus och börja supa där. Fler och fler droppade in och det var fruktansvärt trevligt och kul x) 


Sen runt halv 10 så drog jag och alex ner och hans farsa skjutsade oss till strömsnäs där vi drog på rockpub på riksettan. 
Först lirade Lemonys. Aldrig hört innan men musiken var rätt nice. Jag var dock väldigt onykter så jag kommer inte direkt ihåg hur det lät, men kommer ihåg att det var ball skön musik.

Sen drog Screamer upp, de vi dragit för o glo på. Jag och alex var framme och röjde och jag tyckte att det var väldigt bra. Sången var lite låg bara. Nu var jag ju dock ännu mer onykter men röja kan man alltid. *trött i nacken*

Efter det så vare bara o umgås med folk och ha det astrevligt. Tony (ägare eller nåt) bjöd oss på chili con carne och massa xD Det gäller o hålla sig nära bandet så blir man inte utkastad med alla andra. Han bjöd på cola o whiskey o allting. Nu var det dock svårt o få ur mig ett vettigt ord så jag stod mest och proklamerade högt hur god hans jävla chili var x) haha. 


Massa jävligt kul grejer hände under kvällen och jag har inte haft så kul på länge! Bl a hade vi den 31-åriga groupien som var på alla bandmedlemmar och deras vänner, alex som låtsades vara gift för o slippa ragg, öl överallt, intima snubbar med jim morrison och masa galen jävla skit. 

Avundsjuka pojkvänner, brudproblem, slagsmål och en coffe som bara var vid halvt medvetande på vägen hem fanns också, men det klarar man sig igenom. Det är så en kväll ska spenderas!


Tackar hampus o alla andra snubbar o brudar (Y)

Kommentarer
Alex

OJ en bild på Tony :)

SAtans god chilli !!haha det va därför du va så tyst när vi pratade med tony:P

2010-03-03 @ 17:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0