< Till bloggens startsida

Hyresvärden vs Black Nürses

Vi har pressat det så långt som möjligt nu typ x) I lördags gjorde hyresvärden en check och hittade frasse sovandes på golvet på madrassen x) Det är emot reglerna, men vafan hade han för val? :P Skällde ut honom rätt ordentligt och trodde inte på honom när han sade, helt sanningsenligt att vi inte festat där kvällen innan utan bara hämtade våra grejer och drog vidare. Iofs förfestade Anny och Einar + nån till där innan, men det är la inte vårt ansvar? ;) När frasse sen skulle över vägen när han gick därifrån så kommer en bil i full fart, fast han ser att frasse är på väg över. Han får hoppa undan och vem sitter i bilen och vinkar, om inte vår käre hyresvärd?

Sen idag när jag och joffe var där, 4 dagar senare, så kommer han in och hittar mig och joffe med en varsin öl...ajfan. Han börjar gå på igen och är verkligen riktigt jävla förbannad xD Vi bara "aha, ah". Om det var upp till honom skulle han slänga ut oss direkt sa han. Han har visst varit inne några gånger...vi som alltid har alkohol i lokalen xD (Y) Tur han inte vet mer ;)

Vi vet snart vart han bor! (6)

Foto av Kim FröhlichKommentarer
Nicke

Haha fan vad schysst timing med ölen xD

2010-02-03 @ 22:18:58
felicia

Go black nürses! :D

2010-02-04 @ 15:51:59
URL: http://flugansomfan.blogg.se/
Malin

http://www.kulturfabriken.se/

2010-02-04 @ 16:03:07
URL: http://maaaalin-@hotmail.com
Pederamna

Just found your home page its great, best site I seen for ages. This is a wonderful wealth of information, it looks like you folks do great service keep up the good work.

2011-04-28 @ 15:55:34
URL: http://pederamna.blogger20.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0