< Till bloggens startsida

Tråkigt tjöt

Världen går under.....

Bussen i morse var 25 minuter sen så hon körde till skolan och sen till musikskolan där jag hoppade av. Drog till Kungshög och sjöng på två konserter. Första gången var härlig men sen hade man inte direkt lust o köra en gång till...det var dessutom lam publik andra gången! Men bra gick det iaf. Jag sjöng på tre låtar, sen vare David, Ida och Monica som sjöng + en massa som spelade instrument. 

Efteråt drog jag och joel till hemköp då jag var tvungen o inhandla cola. Sen tog jag direkt bussen hem för att möta mitt öde: hemtentan i svenska. Jag kastade mig djärvt in i utmaningen men nu några timmar senare sitter jag här, utbränd och med ögon som håller på o falla ihop ideligen! 
Var fruktansvärt trött efter konserterna och tänkte att jag skulle sova lite när jag kom hem. Men väl hemma så upptäcker jag att min mor gått in i all hemlighet och börjat våldta mitt rum med diverse städgrejer. Sängen saknade madrass och det finns typ inget annat skönt ställe o sova på! -.- Besvikelse. Så nu känner jag att jag inte klarar att hålla mig vaken mycket längre. Dock måste jag göra lite mer på hemtentan. Den får bli som den blir. Ett jävla G eller VG på en grej gör väl ingenting. Jag orkar verkligen inte! Mitt MVG i svenska är ändå säkrat är jag rätt säker på. 

Matteprov och psykologiprov i morrn dessutom. Vill bara få allting ur vägen nu. Har knappt pluggat så det får gå som det går!

Kommentarer
felicia

dock har jag inte sjungt den på torget ännu :( bara för några alkisar inne på månen ^^

2009-12-17 @ 21:12:03
URL: http://flugansomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0