< Till bloggens startsida

Saturday night with the nürses

Nu kanske man skulle ta tag i det o skriva om spelningen?! Så är det gjort.

I lördags iaf så var det ju Black Nürses på ljungbydagarna. 
Vaknade på eftermiddagen utan den minsta aning om när vi skulle vara i stan och soundchecka etc. Men jag drog in i vettig tid och fick reda på att vi inte skulle vara där förrän kl 20. Var inne iaf och vi började fixa oss och sminka oss osv. 
Tog oss till tältet och soundcheckade och sen vare att vänta lite. Hade blivit framflyttat en halvtimme så försökte jaga fatt i en vattenflaska. Det gick förstås inte. Och inget vatten i ölbaren heller >=( Fan är det för stil? 

Efter att ha sprungit in på terazza så kom jag tillbakaspringandes när alla andra stod redo på scen x) Hoppade upp och tog gitarren som stämde fint, skumt nog, och sen drog vi igång.
Låtlistan var som följande:

  1. Midnight Flower
  2. Drunk Drivin'
  3. Run to the Candymountain Charlie
  4. Our way
  5. Latter Slattern'
  6. Mighty Heels
  7. Star
Det gick la rätt bra tycker jag. Kändes som att vi hade energi iaf som fan. Taggade igång som fan, så pass att jag smällde till Martin på käften med guran i Drunk Drivin' xD Nuff said, vi fortsatte och mitt i allt springer en brud upp och viskar till joffe att vi bör sjunga för nån brud. Utan att tänka drar vi igång en "jag må hon leva" innan vi fortsätter med Candymountain x) 
Lite strul på nåt ställe, som alltid, men i helhet var det en skön spelning. Borde varit mer folk där dock. Och de som satt/stod längst bak var ju lama som fan :P

Efteråt så drog jag och martin upp i logen på terazza (eftersom vi blev ifrånkörda :P) där det var öppen bar för banden. Kom även käk, men det...hände det saker med. Var dragna som fan när vi drog därifrån och mötte upp några ettor (tvåor nu egentligen men you say potato etc etc) som vi drog till reporna med. Skulle egentligen på en fest hos en snubbe men han hade kastat ut alla innan vi hann dit xD När man får plocka hur mycket alkohol man vill så drar det ut på tiden, för helt plötsligt joinar phille också i logen och då kunde man ju inte dra heller. 
Iaf så fick vi dra tillbaka till repan och där festade vi vidare. Kl 06:30 kom jag och martin hem till syrrans lägenhet där vi däckade och sov som små prinsar i några timmar, för att bli väckta till frukost med äggröra och bacon. Helrätt (Y)

Detta var också första spelningen med martin, som officiellt är den nya bassisten. Han lirar grymt och är störtskön. Lätt o komma in i det med då han redan var en polare till alla utom frasse :P

Bilderna som följer är tagna utav Nikki http://nikkifagermyrholm.blogg.se/index.html
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0